More

  En siste dans i Huddersfield og toppkamp på Carrow Road

  Midtukerunden i Championship avsluttes med Neil Warnocks siste dans med Huddersfield og en storkamp på Carrow Road.

  Tirsdagens kamper gav oss nye seiere til Preston og Ipswich som blir liggende på direkte opprykk. I bunnen måtte derimot Sheffield Wednesday, Middlesbrough, Swansea og QPR alle ta til takke med ett poeng hver. Nå avsluttes runden med de seks siste kampene, og der spesielt to av kampene utmerker seg.

  Avskjed med Huddersfield

  Neil Warnock og Huddersfield kunne mandag meddele at Warnock og Huddersfield skiller lag etter kveldens hjemmekamp mot Stoke. Vi – og mange andre – tolket det som at den langsiktige løsningen i Huddersfield var på plass og at Neil Warnock igjen kunne tre inn i pensjonisttilværelsen med sin kone i Devon. Mannen selv kunne selv avkreft dette og fortalte at han hadde mer å gi. Dermed blir dette bare avskjed med Huddersfield, i det som blir hans 1628 kamp som manager.

  Huddersfield har funnet formen de siste ukene og står med to strake seiere i Championship. Helgens hjemmekamp mot naboene fra Rotherham var ikke bare sesongens første kamp uten baklengs. Det var også en kamp der to av fjorårets skuffelser fikk sin revansj. Josh Koroma lyktes ikke i fjor og ble lånt ut til Portsmouth i en sesong han helst vil glemme. Sorba Thomas var assistkongen i 2021/22-sesongen, men var i fjor en skygge av seg selv både i Huddersfield og på utlån til Blackburn Rovers. På lørdag stod de for scoringene som viste at det kanskje er håp for dem begge.

  Stoke har handlet stort i sommer, og deres nye lag er ventet å bli en outsider til opprykket. Da trengs det tre poeng her for laget som har tapt tre strake kamper i Championship nå. Knepne borteseiere mot Millwall og Norwich og tap hjemme mot Preston har gitt et lite press på manager Alex Neil som bare har fått scoringer ut av laget sitt i to av seks kamper. De er på papiret favoritter i dag, men det er liten tvil om at Huddersfield-spillerne vil gi alt for Neil Warnock i hans siste kamp. Og det kan bety trøbbel for The Potters.

  Norsk Tipping gir denne oddsen i oppgjøret på The John Smiths Stadium

  • H: 2,60
  • U: 3,25
  • B: 2,35

  Jeg tror stemningen rundt denne kampen vil gi hjemmelaget et løft, og prøver oss dermed på tre poeng til Neil Warnock i avskjedskampen.

  Norwich – Leicester

  En Siste Dans I Huddersfield Og Toppkamp På Carrow Road S08 10 Christian Fassnacht Norwich City Huddersfield
  Christian Fassnacht, Norwich

  Tv-kampen i dag er fra Carrow Road og møte mellom nummer fire og tre på tabellen. Norwich har vært overraskende solide med sine 4-1-1 på de seks første. Jack Stacey ble matchvinner i helgens oppgjør mot Stoke og er bare en av mange nye fjes som virkelig har tatt ansvar i sesonginnledningen. David Wagner sitt mannskap er faktisk det mestscorende laget i Championship til nå i sesongen med sine 15 scoringer. Jonathan Rowe står for fire av dem, men styrken til Norwich er at scoringene ellers er fordelt jevnt utover blant de fem fremste på banen.

  Den store styrkeprøven kommer uansett i dag. Leicester fikk en solid dose selvtillit på plass igjen etter deres imponerende 4-1 seier borte mot Southampton fredag kveld. Stephy Mavididi herjet mot et Southampton-lag som også gav vekk flere gavepakker denne kvelden. Det var uansett viktig for favorittene å komme tilbake på seierssporet etter at de sporet av et lite øyeblikk i hjemmetapet mot Hull før landslagspausen.

  Norsk Tipping gir følgende odds:

  • H: 2,50
  • U: 3,45
  • B: 2,40

  Jeg synes uavgjort til 3,45 er det som frister mest i en så åpen kamp som dette.

  Kveldens kamper i Championship

  • Huddersfield – Stoke
  • Norwich – Leicester
  • Hull – Leeds
  • Blackburn – Sunderland
  • Millwall – Rotherham
  • Watford – WBA

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen