More

  Status Quo i Championship

  Preston beholdt ligaledelsen i Championship på en kveld der også Ipswich overbeviste. I bunn var det ingen som så grunn til å juble.

  I Sheffield tok Wednesday kommandoen på Hillsborough, men det så lenge ut til at oppgjøret mot bunnkollega Middlesbrough skulle gå til pause med 0-0. Ti minutter før hvilen ble Josh Windass skadet og ble erstattet av Anthony Musaba som tre minutter senere sendte hjemmelaget i føringen. Stopper Di’Shon Bernard gikk på et sugende løp i boksen før han fant spissen Musaba som scoret sitt første ligamål for et presset Wednesday.

  Boro startet andreomgang med et kaptein-mål. Darragh Lenihan kriget seg frem på corner og fikk foten på ballen som deretter spratt i tverrliggeren og inn. Hans første mål for klubben i det som nå har blitt over 50 kamper for klubben. Middlesbrough var det klart beste laget de siste 45 minuttene, men uttellingen mangler fortsatt for Michael Carrick og co. Dermed endte det 1-1 og lagene blir liggende i bunnen av Championship.

  Der ligger også Swansea som fortsatt venter på sin første seier for sesongen. Det så lyst ut lenge, men Lyndon Dykes reddet poenget for QPR med sin fantastisk heading to minutter på overtid i oppgjøret som endte 1-1.

  Overbevisende av Preston og Ipswich

  Status Quo I Championship 1034575282 Championship
  Krystian Bielik Stuper På Uforklarlig Vis Inn 1-1 På Deepdale.

  Preston kom bakpå få minutter ut i andreomgang da Birminghams Jay Stansfield fyrte gjestene i ledelsen. Men få minutter senere hadde Preston utlignet på corner etter et uforklarlig selvmål av Krystian Bielik. Med 20 minutter igjen av oppgjøret hadde Preston snudd oppgjøret på Deepdale etter at Milutin Osmajic banket ballen mellom bena til John Ruddy i Birmingham-buret. Preston viste klasse i andreomgang og kontrollerte oppgjøret ut og sikret seg nok en seier i det som er deres beste sesongstart noensinne.

  Ipswich lot Southampton slå pasninger på St. Mary’s Stadium og de kunne bare vente på at The Saints gjorde en typisk Russell Martin-feil. Det kom etter halvtimen da Omari Hutchinson snappet opp et håpløst forsøk på å spille seg ut bakfra og sendte traktorgutta i ledelsen. Southampton hadde mye ball, men skapte skuffende lite fremfor et frustrert hjemmepublikum som viste sin misnøye da dommeren blåste av i det som ble deres tredje strake tap. Ipswich står med seks seiere på syv kamper og følger med det ligaleder Preston tett i toppen av Championship.

  Bristol City og Cardiff overbeviste også i dagens kamper. Begge tok tre poeng på hjemmebane etter at et b-preget Plymouth og et godt Coventry-lag ble beseiret.

  Kveldens resultater i Championship

  • Sheffield Wednesday 1-1 Middlesbrough
  • QPR 1-1 Swansea
  • Preston 2-1 Birmingham
  • Cardiff 3-2 Coventry
  • Bristol City 4-1 Plymouth
  • Southampton 0-1 Ipswich

  Portsmouth ny ligaleder i League One

  Pompey sjokkerte hjemmelaget Barnsley på Oakwell i dag. Colby Bishop, Paddy Lane og Connor Ogilvie hadde gitt Pompey 3-0 før kvarteret var spilt og igjen satt sjokkerte hjemmefans. Vertene reduserte tidlig i andreomgang, men Pompey tok de tre poengene og gikk sin 19. kamp uten tap i ligaen til tross for ny redusering i sluttminuttene. Det holder til tabelltopp siden Port Vale sviktet i sin hjemmekamp mot Burton og oppgjøret som endte 2-3. Gjestene tok dermed sin første seier for sesongen.

  I Peterborough fikk Cheltenham det tøft etter James Olayinkas røde kort etter bare fem minutter grunnet høyt spark. Gjestene som fortsatt stod uten scoring denne sesongen holdt unna i 48 minutter før Peterborough fikk fart på ballen og scoringene. Det endte til slutt 3-0 og Cheltenham pådro seg sitt andre røde kort i sluttminuttene i det som ble en ny tung dag på jobb for tabelljumboen.

  • Barnsley 2-3 Portsmouth
  • Port Vale 2-3 Burton
  • Peterborough 3-0 Cheltenham

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen