More

  Eliteserien: 3 kamper på menyen

  Tre fremskyndete kamper går av stabelen i Eliteserien i kveld.

  Brann – Kristiansund

  • Onsdag kl. 19:00 (TV2 Play)
  • Brann Stadion, Bergen
  Eliteserien
  Eliteserien: 3 Kamper På Menyen 4

  Fremskyndet kamp fra den 18. serierunden i Eliteserien på grunn av Branns deltakelse i Europa senere i sommer. Bodø/Glimts plutselig vaklende form har gitt bergenserne håp om reell gullkamp i år, men rødtrøyene har selv snublet de siste ukene. Klarte bare 2-2 mot nyopprykkede Kristiansund for to runder siden, og søndag kveld røk de 1-3 hjemme mot Molde, til tross for at Fredrik Pallesen Knudsen hadde gitt hjemmelaget 1-0-ledelse til pause. Hadde fire strake hjemmeseirer før smellen mot Molde. Niklas Jensen Wassberg, Jonas Torsvik, Mads Sande, Ulrik Mathisen og Moonga Simba er ute med skader.

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER

  Kristiansund klarte 2-2 mot nettopp Brann for bare ni dager siden, men etter en oppløftende sesonginnledning, ser det stadig mer ut som Amund Skiris nyopprykkede mannskap blir nødt til å kjempe om overlevelse i Eliteserien. Har ikke vunnet noen av sine seks siste, og tapte 1-2 mot formsvake Rosenborg i forrige serierunde. Står med bare ett poeng fra sine fire siste bortekamper. Max Williamsen, Marius Olsen, Leander Alvheim og Marius Weidel er ute.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,20 U 6,90 B 11,00
  • Over 2,5 mål: 1,92 Under 2,5 mål: 1,82
  • Begge lag scorer: Ja 1,85 – Nei 1,82

  Tromsø – Fredrikstad

  • Onsdag kl. 19:00 (TV2 Play)
  • Romssa Arena, Tromsø/Romsa
  Eliteserien
  Eliteserien: 3 Kamper På Menyen 5

  Tromsø blir stadig liggende sist på tabellen, til tross for at de fikk med seg 0-0 hjemme mot topplaget Fredrikstad sist helg. Det har vært en nokså miserabel sesong for tromsøværingene så langt etter fjorårets suksess i Eliteserien, men kan ta mot av atskillig bedre prestasjoner de seneste ukene enn hva som ble levert i den tidlige sesongstarten. Kan vise til seirer mot Odd og Rosenborg fra sine to siste hjemmekamper mot Odd og Rosenborg, og opphentingen mot RBK var spesielt imponerende. Miika Koskela, Sakarias Opsahl og Tobias Guddal trøbler.

  Fredrikstad har sett ut som en reell medaljekandidat i Eliteserien denne våren, og vil være skuffet over at de ikke klarte å få med seg tre poeng mot kveldens motstander for fire dager siden. 0-0-oppgjøret i plankebyen gjorde at FFKs seiersrekke stoppet på fem kamper, men østfoldingene har likevel inntatt andreplassen, og er kun to poeng bak Bodø/Glimt, med like mange kamper spilt. Jeppe Kjær, Jóannes Bjartalid og Maï Traoré er trolig alle borte. Stian Stray Molde soner karantene.

  Norsk fra Odds Tipping

  • H 2,40 U 3,30 B 2,85
  • Over 2,5 mål: 1,97 Under 2,5 mål: 1,77
  • Begge lag scorer: Ja 1,72 Nei 1,97

  Bodø/Glimt – Sandefjord

  • Onsdag kl. 19:00 (TV2 Play)
  • Aspmyra, Bodø
  Eliteserien
  Eliteserien: 3 Kamper På Menyen 6

  Fremskyndet kamp fra den 19. serierunden i Eliteserien, på grunn av Bodø/Glimts deltakelse i Europa. De regjerende mesterne så ustoppelige ut i sine åtte første kamper, men så har det plutselig dukket opp rusk i maskineriet, litt ut fra intet. Først tapte de 0-1 mot bunnlaget HamKam, før de ble tidvis spilt ut av eget kunstgress mot KFUM Oslo fredag kveld, men fikk likevel med seg 2-2 og et heldig poeng. Beholder dermed avstanden til tabelltoer Fredrikstad med to poeng.

  Sandefjord fortsetter å utspille sine fleste motstandere, uten å sitte med så veldig mye igjen for det. Søndag var det Haugesund sin tur til å få en drøss av målsjanser mot seg, uten at SF klarte å kapitalisere nevneverdig. Tapte dermed 1-2 i Rogaland, og vestfoldingene ligger nå nest sist på tabellen, til tross for oppturer mot Sarpsborg 08 og Molde. Sandefjord har aldri vunnet på denne banen på 11 forsøk, og ni av disse har endt med tap. Filip Loftesnes-Bjune, Darrell Tibell og Marcus Melchior er skadet. Aleksander Damnjanovic trøbler.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,27 U 6,30 B 8,35
  • Over 2,5 mål: 1,35 Under 2,5 mål: 3,05
  • Begge lag scorer: Ja 1,72 Nei 1,97

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen