More

  Eliteserien 19. juli: Lillestrøm – Aalesund

  Oddstips, analyse og skadeoversikt til oppgjøret Lillestrøm – Aalesund på Åråsen i kveld.

  Kveldens møte mellom Lillestrøm og Aalesund er en utsatt kamp fra 11. serierunde, så det blir derfor liten tid mellom slagene i en hektisk juli måned for disse lagene.

  Les mer fra Tipsbladet

  Lillestrøm

  Lillestrøm kommer fra rykende fersk 4-2-seier og en etterlengtet opptur mot Sandefjord. Radarparet Akor Adams og Thomas Lehne Olsen var i praktslag og delte broderlig på alle fire målene, men spissduoen utnyttet også noen grove forsvarsfeil hos Sandefjord. Midlertidig trener Simon Mesfin kunne imidlertid konstatere tre viktige poeng etter en turbulent uke, og den midlertidige LSK-treneren må både navigere søket etter klubbens nye trener, og samtidig trene laget.

  – Vi må gjøre hoder og kropper klart til det som skal skje på onsdag. Vi leverer årsbeste, i alle fall offensivt mot Sandefjord. Jeg er mektig stolt av å være en del av den gjengen her, og at vi klarte å få ut energien vi hadde i oss, etter alt som har skjedd den siste uken, sa Thomas Lehne Olsen til klubbens hjemmesider etter kampslutt mot Sandefjord.

  Thomas Lehne Olsen Scoret To Av Målene I Lillestrøms 4-2-Seier Over Sandefjord. Lillestrøm - Aalesund
  Thomas Lehne Olsen Scoret To Av Målene I Lillestrøms 4-2-Seier Over Sandefjord.

  Aalesund

  Et lag som har funnet sin nye trener, er Aalesund. Tangotrøyene ansatte Christian Johnsen for en drøy måned siden, og det ble sågar seier i debuten da de slo Rosenborg 1-0 på hjemmebane. AaFK har imidlertid ikke klart å følge opp den gode starten under Johnsen, og tapt de påfølgende kampene mot HamKam og Odd med totalt 1-5 i målscore.

  Isaac Atanga Håper På Aalesunds Første Bortepoeng I Kveld. Lillestrøm - Aalesund
  Isaac Atanga Håper På Aalesunds Første Bortepoeng I Kveld.

  Aalesund har tøffe kamper foran seg før HamKam kommer på besøk i et potensielt skjebneoppgjør 13. august, og trenger aller helst å få med seg poeng i kveld. Det er imidlertid lite tillitsvekkende at tangotrøyene har tapt alle sine seks bortekamper hittil i år.

  Skader og suspensjoner

  David Fällman er suspendert for Aalesund. I tillegg trøbler Jeppe Moe, Moses Ebiye og Alexander Ammitzbøll. Lillestrøm må unnvære Martin Ove Roseth, Elias Solberg og Kristoffer Tønnessen.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,33
  • U 5,20
  • B 8,00

  Oddstips Lillestrøm – Aalesund

  Lillestrøm blir store favoritter, spesielt Aalesunds elendige borteform tatt i betraktning. Oddsen på 1,33 er imidlertid uinteressant. Vi tror at Aalesund kommer til å selge seg dyrere på Åråsen enn hva Sandefjord var i stand til, men at de til slutt må dra hjem til Sunnmøre med ettmålstap i bagasjen – til langt mer spennende odds.

  Husk at du med digitalt abonnement får tilgang til alle våre aviser og nettartikler. Vi byr på eksklusive spilltips, analyser, intervjuer og mye, mye mer! Trykk på knappen under og velg abonnementet som passer for deg.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen