More

  EFL: Sesongen i gang – men store overganger

  Fokuset har vært på fotballen de seneste dagene, med første runde i EFL og ligacup. Nå må vi oppsummere noen av de siste dagers overganger på nivå to, tre og fire.

  Det har vært hektiske dager for EFL-lagene som endelig kickstartet sesongen. I dag har dessverre to herlige spillere forlatt oss, til fordel for Bournemouth. Max Aarons var på vei til Leeds, men snudde i døren og reiste sørover mot Bournemouth. Norwich-talentet som for få år siden var ønsket av Manchester United og Barcelona har fått en knekk, men dette kan være akkurat det miljøskifte han trenger. Der får han også følge av Championships store stjernetalent, Alex Scott. Det begynner å bli en stund siden vi meldte han nærmest klar for Bournemouth. I dag er uansett den store dagen her. For en signering av The Cherries.

  Også i Stoke mister vi en spiller fra EFL til Premier League i dag. Jacob Brown reiser videre til Luton Town. Vi fikk også bare en kamp med James Ward Prowse i Championship denne sesongen før West Ham ventet.

  Leeds henter Hjelde-konkurrent

  Efl: Sesongen I Gang - Men Store Overganger 1031025323 Efl
  Joe Rodon Til Leeds United

  Med Liam Coopers skade i sesongstarten og en Leo Hjelde som ikke imponerte, måtte Daniel Farke ut på stopperjakt. I kveld bekrefter de signeringen av Joe Rodon på lån fra Tottenham og det som vil være en strålende signering på dette nivået. Waliseren fra Swansea har ikke helt fått gjennombruddet sitt hos Spurs og derfor venter spill i EFL igjen.

  QPR henter rutine fra Forest

  Jack Colback ble først klar for Gareth Ainsworths tungtgående QPR. Få dager senere ble også Steve Cook bekreftet klar for klubben. Mannen ser eldre ut, men er bare 32 år. Den rutinerte stopperen får mye av æren for at Forest tok steget opp til Premier League da han ankom fra Bournemouth i sesongen som endte med opprykket. Det unge og uerfarne QPR-mannskapet trenger noen slike – og litt til – om de skal overleve i Championship.

  Middlesbrough med Latte

  Middlesbrough har også i år fått en skeiv start i ligaen. Og med Akpom sin overraskende exit i vente må de ut på jakt. Nå skal Latte Lath fra Atalanta nærme seg klubben og trolig får han følge av en danske også. Backen Lukas Engel fra Silkeborg skal være på vei til Riverside.

  Plymouth med suksess på lånemarkedet igjen?

  Plymouth har også forsterket seg denne uken. Til tross for en glimrende start ble Luke Cundle hentet på et sesonglangt lån fra Wolverhampton denne uka. Den offensive midtbanespilleren var særs god for Swansea forrige sesong og kan fort bli nok en lånehit i Plymouth.

  Fra Reading til Carlisle

  Internt bytte i League One når keeper Jokull Andresson går på lån fra Reading til Carlisle. Den 21 år gamle islendingen signerte ny kontrakt med klubben før utlånet ble bekreftet i samme øyeblikk. Reading på sin side hentet mer rutinerte David Button inn som erstatter på keeperplass. Reading – som endelig kan shoppe litt igjen – har også handlet i USA der forsvarsspilleren Tyler Bindon kommer fra LAFC og tidligere Brentford og Birmingham-kaptein Harlee Dean.

  Derby trenger mål

  Efl Martyn Waghorn -Derby
  Martyn Waghorn Redebuterte I 0-2 Tapet Mot Blackpool I Ligacupen Tirsdag

  Men er Martyn Waghorn rett mann? Spissen som tidligere har spilt for Derby hentes på en 1-årig avtale med klubben. Han var en reddende engel da hans scoringer i siste serierunde sikret ny sesong i The Championship forrige gang han var i klubben. Noen mål og enorm innsats vil han uansett kunne gi et litt presset Derby-mannskap.

  Lincoln henter Jack Burroughs på lån fra Coventry, og vingbacken vil trolig bli en viktig spiller for The Imps i jakten på nok en plassering midt på tabellen denne sesongen. Forest Green forsterker seg også med lånesignering. Evertons Reece Welch skal hjelpe til i forsvar for klubben som har slitt fælt med baklengsmål det siste året. Barnsley på sin side har kanskje funnet erstatteren til Mads Juel Andersen. Franske Maël de Gevigney ankommer fra Nimes og går kanskje rett inn på laget i helgens kamp? Vi ble og overrasket over at Barnsley lot spissen James Norwood gå til Oldham. Vi er og overrasket over at Norwood trappet så kraftig ned.

  Swindon forsterker før sesongstart

  Swindon fikk aldri spilt seriepremieren mot Colchester grunnet regnfylt bane. Denne uken har de derimot hentet to nye spillere i kantspiller Tariq Uwakwe fra Crewe, stopper Benn Ward fra Burnley og Brooklyn Genesini fra Bournemouth. De to sistnevnte skal forhindre baklengsmål i Swindon-forsvaret som lakk som en sil etter nyttår.

  300 sider om EFL og Premier League

  Til helgen er det igjen ny serierunde. Alt om denne -og den store Premier League-starten – får dere i denne ukens Premier League-spesial som kommer fredag morgen. Skaff deg abonnement nå for full tilgang. Kanskje kan du også lese vår 150 siders EFL-spesial som kom ut forrige fredag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen