More

  EFL: Overlegne på kåring

  Kåringene av månedens manager og spiller i EFL er gjennomført, og i Championship var vinnerne overlegne.

  EFL-kåringene for september

  Månedens manager og spiller for september i Championship, League One og League Two er kåret av EFL-gjengen. Her kan du se hvem som stakk av med prisene for august.

  Championship

  Månedens manager: Kieran McKenna, Ipswich Town

  Herlig angrepsfotball, glimrende comeback fra 0-2 til 3-2 mot Cardiff og uten tap gjennom september. Ipswich plukket 13 poeng på sine fem kamper og holder med det følge med Leicester på toppen av Championship. Formen virker til å fortsette inn i oktober med 4-2 seieren over Preston forrige helg som en ny imponerende prestasjon.

  Månedens spiller: Jack Clarke, Sunderland

  Seks mål på fem kamper for en av Championships beste spillere. Det er definisjonen på en glimrende måned. Viser stadig oftere sitt repertoar hva angår teknikk, smidighet og fart for å passere sine oppassere gang på gang. Det store talentet var skuffet over å ikke få overgangen til Premier League i sommer, men virker til å nyte fotballen Sunderland og han selv får til nå.

  League One

  Månedens manager: John Mousinho, Portsmouth

  Pompey-Sjefen Fra Sin Spillerkarriere
  Portsmouth-Manager Fra Sin Tid Som Kaptein Og Leder Hos Oxford United

  En tøff måned for ligalederne med kamper mot Derby, Peterborough og Barnsley gav Pompey en vanskelig start. I fire av fem kamper i september havnet de under, bare for å ta 13 av 15 poeng. Fire seiere og en uavgjort i en måned der angrepsspillet ble bedre og bedre og intensjonene blir tydeligere og tydeligere. Dette er sesongen Pompey kan rykke opp.

  Månedens spiller: Greg Leigh, Oxford United

  Den jamaikanske backen har herjet i sin nye klubb etter overgangen fra Ipswich sent i august. Vingbacken har vært strålende i sine defensive oppgaver for et solid Oxford United, men hans tre scoringer på tre kamper gjorde han også til toppscorer med totalt fire mål allerede for klubben. To av scoringene mot Stevenage, der den ene var en glimrende volley på det som var bursdagens hans. Fortsetter han slik blir han ikke lenge i League One.

  League Two

  Månedens manager: Dave Challinor, Stockport County

  En trå start for vår opprykksfavoritt i august, men september ble fantastisk for Challinor og County. 5-0 seier over Wrexham var kanskje høydepunktet, men av de 13 poengene de tok av 15 mulige var råsterke borteseiere mot Milton Keynes og Wimbledon også på listen. 15-6 i målforskjell viser deres imponerende spill, som virker til å fortsette.

  Månedens spiller: Louie Barry, Stockport County

  Louie Barry Herjer For Stockport County
  Louie Barry Herjer

  Månedens spiller finner vi også hos County. Louie Barry ble hentet på lån fra Aston Villa i sommer og etter en litt rolig start tok det fullstendig av. Drømmemål på drømmemål og den virkelige katalysatoren for at Stockport fikk kickstartet sesongen sin. Fem scoringer på fem kamper – ett i hver kamp – og to målgivende ble det for den unge angrepsspilleren.

  EFL-helgen

  Championship har spillefri denne helgen grunnet landslagskampene. Det samme har 16 av 24 lag i League One også. Men for de resterende åtte og 22 av 24 lag i League Two blir det kamper gjennom helgen. Preview og oppsummering får du på vår hjemmeside gjennom helgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen