More

  Stockport County henter stortalent fra Villa

  Stockport County har hentet stortalentet Louie Barry på et sesonglangt lån fra Aston Villa.

  Noen signeringer gir mer i vann i munnen enn andre. For Stockport County var gårsdagens signering akkurat den typen som gir fansen all grunn til å håpe på nok en sesong i toppen av League Two.

  Louie Barry ankommer klubben på et sesonglangt lån fra Aston Villa samtidig som han signerer ny kontrakt med Premier League-klubben. 20-åringen som scoret målet da klubben måtte sende utpå sitt u18-lag mot Liverpool i FA-cupen grunnet covid-utbrudd. Den da 17 år gamle spissen scoret utligningsmålet like før pause i et oppgjør som det iherdige mannskapet til slutt tapte 1-4.

  Unggutten fra Birmingham gikk fra akademiet til WBA og videre til Barcelona da han var 16 år. Han ble den første engelske spilleren som representerte det velkjente La Masia-akademiet.

  Han ble hentet av Aston Villa som 18-åring for en sum på 880 000 pund før han fikk sin debut for førstelaget i det nevnte FA-cup oppgjøret. Sesongen 2021/22 var han på utlån til Ipswich og Swindon Town før han forrige sesong var på utlån i Milton Keynes og Salford. I sistnevnte klubb var han en av deres store spillere i vår da klubben kom seg til play off, før de tapte mot hans nye klubb, Stockport County. Barry scoret et av målene i de to oppgjørene.

  Stockport County Fikk Kloa I Unge Barry
  Barry Jubler Her For Scoring Mot Rivalene Fra Stockport County. Nå Er Han Klar For Å Møte Salford Kommende Sesong

  Les også: Flere EFL-nyheter

  Stockport County sitt førstevalg

  David Challinor var i ekstase over å ha landet spilleren:

  -Vi har vært tålmodige, men jobbet hardt og lenge med å få denne fantastiske gutten til vår klubb. Han var vårt førstevalg og vi er overlykkelige over at han og Aston Villa mente dette var et godt sted for hans videre utvikling.

  Dette er Stockport County sin sjette signering for sommeren. Fra før har også det gamle stortalentet Nick Powell ankommet klubben. I tillegg har Ibou Touray (Salford), Billy Chadwich (Hull), Jordan Smith (Nottingham Forest) og Jayden Richardson (Aberdeen) ankommet.

  County er klar for sesongstart om bare åtte dager. Og alt om sesongstarten får du i vår store EFL-spesial som kommer ut om nøyaktig en uke. Bli medlem for å få tilgang til over 100 sider lesestoff om Championship, League One og League Two-starten.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen