More

  EFL: Aprils beste manager og spiller

  EFL: Månedens beste manager og spiller i Championship, League One og League Two er kåret.

  Championship

  Paul Heckingbotton, Sheffield United: Seks seiere av syv mulige skaffet manageren seg i april måned. Det var nok til å sikre opprykket til Premier League med noen runder igjen å spille. Har etter fjorårets trøbler virkelig stabilisert klubben, noe roen de viste mot sesongslutt ble et synlig bevis på.

  Gustavo Hamer, Coventry: Vel fortjent at Hamer endelig vinner en pris. Har vært enestående for Coventry i snart to sesonger og særlig den siste halvdelen av året sesong. To mål og fire assist ble det i april, men viktigst av alt er hans enorme bidrag gjennom samtlige 90 minutter. Har vært deres viktigste spiller og kanskje kan det ende med play off til Premier League senere i mai. Vi mener det var på tide at EFL fant plass til denne herligheten blant sine kåringer.

  League One

  Kieran McKenna, Ipswich: For andre måned på rad stikker McKenna av med EFLs pris for månedens manager i League One. Denne måneden endte det også med opprykk til The Championship etter en helt fantastisk avslutning på sesongen. På deres åtte kamper i april ble det plukket 22 av 24 poeng og scoret hele 27 mål. Med bare to baklengsmål også ble dette en triumfferd mot opprykket til tross for tøff mostand med blant andre bortekamper mot Peterborough og Barnsley. Det blir spennende å se hvor langt opp på tabellen den talentfulle treneren kan ta traktorgutta neste sesong.

  Efl: Aprils Beste Manager Og Spiller 1020178081 1 Scaled Efl
  Kieran Mckenna Med God Grunn Til Å Juble

  Conor Chaplin, Ipswich: Det ble storeslem på Ipswich denne måneden. Chaplin har bøttet inn mål for klubben og ble deres første spiller til å nå 20 ligascoringer på år og dag. ti scoringer på åtte kamper i april har ført han til toppen av toppscorerlistene i League One, og med en serierunde igjen har han med sine 26 scoringer ett måls forsprang på Jonson Clarke-Harris. Vil trolig herje i The Championship neste sesong.

  League Two

  Steve Evans, Stevenage: Hva skal man si. Uavhengig om man liker Evans eller ei så kan han det å rykke opp. Tok over ett lag i nedrykksfare forrige sesong og var tippet i bunn denne sesongen også. Endte opp med sitt niende opprykk på CVen sin da Stevenage sikret opprykket forrige helg. Med bare ett tap på deres åtte kamper i april tok de nok poeng til å holde rivalene unna og sikret seg ett av de mest overraskende opprykkene i årets EFL-sesong.

  Efl: Aprils Beste Manager Og Spiller 1028036856 Efl
  Steve Evans Er Hatet Av Mange, Men Efl Liker Han Godt Nok Til Å Gi Velfortjent Pris.

  Andy Cook, Bradford: Passende nok stikker League Twos toppscorer av med prisen for årets spiller i april. Storscoreren ordnet laget fem scoringer og to målgivende denne måneden og har reddet Bradford utallige ganger denne sesongen. Dessverre ble det ikke direkte opprykk av det, men trolig kan han glede seg til play off og nye muligheter for scoringer. Med sine 28 mål har han uansett sikret toppscorertittelen for årets sesong.

  Søndag og mandag går siste serierunde av stabelen i de tre ligaene. Alt om runden får du på vår nettside gjennom helgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen