More

  En seiret og en feilet i League Two

  Stevenage slår følge med Leyton Orient opp til League One etter dagens seier. For Northampton ble opprykket i beste fall bare utsatt.

  Stevenage gjorde kort prosess med Grimsby i andreomgang av dagens oppgjør. Jamie Reid var igjen på scoringslisten for Steve Evans mannskap som har imponert og overrasket gjennom hele sesongen i League Two.

  Northampton levde farlig da Andy Cook raget høyest på en corner i førsteomgang. Med 0-1 til pause var det full spenning før siste serierunde. Sean Dyche sinn sønn, Max Dyche, sørget derimot for balanse i regnskapet etter timen spilt. På overtid ble det derimot bekreftet at Mark Hughes og Bradford blir festbrems. Romoney Crichlow sørget for 2-1 seier til gjestene som dermed har et ørlite håp om direkte opprykk om de vinner sin hengekamp mot Crewe i midtuken. For Northampton kommer tankene om nok en sesong der nedrykket skal glippe i siste sekund.

  En Seiret Og En Feilet I League Two 1028996734 League Two
  Romoney Crichlow Og Bradford Jubler For 2-1 På Overtid.

  PLAY OFF

  Salford imponerte i sin bortekamp mot play off-rival Carlisle, men måtte igjen vente til sluttminuttene før de avgjorde. To scoringer på tre minutter gav en pangstart i dagens toppkamp. Callum Hendry bare bøtter inn mål for Class of 92 og var førstemann på scoringslisten i dag. Luke Bolton sørget for 2-0 etter halvtimen med god hjelp fra et passivt forsvar og en keeper med såpe på hanskene. Carlisle reduserte med tolv minutter igjen på klokken før Carlisle-toppscorer Kristian Dennis sørget for 2-2 på straffespark fem minutter før slutt. Men som så mange ganger før de siste ukene så avgjør Salford det på slutten. Bolton fikk igjen muligheten i siste spilleminutt og sikret da 3-2 seier og mest sannsynlig play off. Nå er det bare Mansfield som kan ødelegge for Carlisle, Salford og Bradford som alle står på 75 poeng. Mansfield på sin side ødela for seg selv ved å tape 1-2 hjemme mot Harrogate Town i ettermiddag. Det skal derfor mye til for at Nigel Clough sitt mannskap blir blant de fire som skal ut i semifinale.

  Stockport slo et Leyton Orient klar for fest og med sine 78 poeng har også de nå håp om direkte opprykk nå som de bare er to poeng bak Northampton før siste serierunde. Spenningen lever.

  Tabellen topp åtte

  1. Leyton Orient. 90
  2. Stevenage. 82
  3. Northampton. 80
  4. Stockport. 78
  5. Carlisle. 75
  6. Salford. 75
  7. Bradford 75
  8. Mansfield 72

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen