More

  Drømmescoring da Manchester United slo Everton

  Everton-fansen mobiliserte i protest mot de ti minuspoengene er påført av det engelske fotballforbundet, og etter tre minutter inne på stadion var det nye skuffelser i vente. Der ventet nemlig sesongens scoring, av Manchester United-ving Alejandro Garnacho.

  Diego Dalot fikk ballen i fremskreden posisjon på høyresiden, og på hjørnet av bakre sekstenmeter sto argentineren klar. I flyvende posisjon dundret unggutten et brassespark utagbart oppe i Everton-keeper Jordan Pickfords venstre kryss. Et fantastisk mål, på alle mulige måter, og en perfekt åpning på kampen for Premier Leagues ypperste formlag.

  Alejandro Garacho, Manchester United
  Argentinsk Brasse: Alejandro Garnacho Leverte En Helt Spesiell Scoring

  Everton styrte, og sløste

  Lengre tid mellom scoringsmulighetene på Goodison, enn det var i den fantastiske forestillingen mellom Tottenham og Aston Villa, men noen gedigne muligheter var det før pause også på Merseyside. Og etter ganske nøyaktig halvtimen spilt hadde hjemmelaget noen sjanser som så definitivt burde endt med scoring. En flott redning av Andre Onana og påfølgende redning på streken av Kobbie Mainoo stoppet den første, før Abdoulaye Doucouré på imponerende vis – fra ti meter – styrte ballen til side for et gapende United-bur. Slike må settes om Everton skal ta turen tilbake over streken.

  Uttelling lik null

  Dominic Calvert-Lewin, Everyon
  Bom: Dominic Calvert-Lewin De Øvrige Toffees-Spillerne Var Tannløse Foran Mål

  Fem minutter før pause stiger Dominic Calvert-Lewin til værs, bare for å stange ballen halvmeteren over. Kort tid senere er Calvert-Lewin servitør, og denne gang er det Idrissa Gueye som søler bort en enorm mulighet. Everton styrte showet før pause, så fort de hadde lagt Garnachos drømmescoring bak seg. Uttellingen var imidlertid som den lenge har vært for hjemmelaget på Godison; lik null. Førsteomgangen endte med 1-0 til United. Alle var enige om at sesongens scoring var levert. Ingen skjønte hvordan dommer kunne unngå å gi gult til Bruno Fernandes. Først for å ha tuppet bort ballen før frispark til Everton, og deretter for taklingen rett før slutt.

  Rashford på scoringslista

  Marcus Rashford sto før dagens kamp med bare én scoring fra 16 kamper denne sesongen, men etter 55 spilte minutter på Goodison fikk den engelske landslagsspilleren en gyllen mulighet. Etter langdryg VAR-diskusjon ble United gitt straffespark, og fra ellevemeteren gjorde ikke Rashford noen feil. Ballen ble hardt og kontant limt opp i en sjanseløs Pickfords høyre kryss. Denne gang var det Ashley Young som var heldig som unngikk kort, og de kortet ville i så fall til slutt blitt rødfarget. Backveteranen sto jo tross alt med gult som han ble tildelt allerede etter 20 minutters spill.

  Marcus Rashford, Manchester United
  Sjelden Scoring: Marcus Rashford Kom Endelig På Scoringslista Igjen

  2-0, men Everton var nær ved å svare bare minutter etter avspark. Idrissa Gueye feide til fra langt hold, og ballen hadde kurs mot krysset. Onana lå imidlertid i fullt strekk oppunder tverrliggeren, og reddet elegant.

  Anthony Martial, Mancehster United
  3-0_ Anthony Martial La På Til 3-0, Og Spikret Borteseier På Goodison For Manchester United

  Manchester United har føling med teten

  3-0 kom med kvarteret igjen å spille, da Fernandes spilte Martial gjennom på blank. Franskmannen gjorde ingen feil mot Pickford, og dermed var Everton påført nok et nederlag. Manchester United vant for første gang denne sesongen med mer enn ett mål, og Ten Hags menn har nå plutselig føling med teten – der tre av fem denne helgen avga poeng. Everton må håpe anken mot poengstraff tas til følge, eventuelt finne formen hjemme på Goodison. Helst begge deler.

  Drømmescoring Da Manchester United Slo Everton Everton Fans Manchester United
  Drømmescoring Da Manchester United Slo Everton 6

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen