More

  De beste blir enda bedre

  Manchester City og Liverpool har de siste sesongene vært utilnærmelige i Premier League. Og lite tyder på at det blir annerledes den kommende sesongen. Overgangsvinduet rakk knapt åpne før de to bautaene i tet hadde gjort hvert sitt offensive gigakjøp.
  Mandag ble den dårlige skjulte nyheten om Erling Braut Haalands overgang til Manchester City endelig offentliggjort. Målmaskinen fra Jæren ble bekreftet med kontrakt frem til 2027, og City-ledelsen er brennsikre på at de har skutt gullfuglen.

  Samme dag kunne Benfica bekrefte at de hadde kommet til enighet med Liverpool om en overgang for den uruguayanske spissen Darwin Nunez. 22-åringen har de siste to sesongene spist forsvarsspillere til frokost i den portugisiske toppserien, mens han også scoret både hjemme og borte mot nettopp Liverpool i Champions League forrige sesong.

  Bak City og Liverpool har det de fire siste sesongene vært et hav ned til nærmeste utfordrere. Manchester City har de fire siste sesongene hentet hjem 358 poeng, mens Liverpool har plukket 357. Ett usselt poeng skiller de to, mens Chelsea, Manchester United og Tottenham har vært henholdsvis 79, 94 og 95 poeng bak.
  Det er med andre ord gedigen luke å tette, og dagens to gigantoverganger vil ikke gjøre det enklere å utlikne forspranget. De skotske tilstandene i Premier League er trist utvikling for alle andre enn City- og Liverpool-fans, men heldigvis finnes ingen garanti.
  Klubber som Tottenham, Arsenal, Manchester United og nyrike Newcastle kaster neppe inn håndkleet helt enda.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen