More

  Danny Murphy: – Rice er Hendersons perfekte erstatter

  Det ryktes at Klopp og kaptein Henderson har røket uklare. Tidligere Liverpool-spiller og nåværende ekspert, mener Declan Rice hadde vært den perfekte tilveksten

  Klubbkaptein Jordan Henderson ble sittende på benken i lørdagens 0-1-tap for Nottingham Forest, til tross for Thiago Alcantaras skadefravær. Selv om verken trener eller spiller har hintet om kontroversen, mener blant andre Paul Scholes at ting ikke er fryd og gammen på Anfield. 

  Om ryktene skulle stemme eller ei, er faktum at Jürgen Klopp er nødt til å fylle på med friskt blod. Stallen er aldrende, enkelte nøkkelspillere over den berømmelige middagshøyden, og resultatene ganske enkelt svake. The Reds befinner seg på 8. plass 11 kamper inn i sesongen. Avstanden opp til serieleder Arsenal er et osean – hele 12 poeng. 

  Slikt får ikke overraskende gamle klubblegender til å pipe fra hornet på veggen. Ikke minst Danny Murphy har forslag til hvem som best hadde passet på Liverpools midtbane. Mannen med syv sesonger i rødt peker nemlig på Declan Rice som Jordan Hendersons naturlige arvtager. 

  Dersom Liverpool kan finne £100 millioner bak sofaen, kan Rice etter Murphys syn bidra med 15 scoringer. Det blir i så fall en kaptein som erstatter en annen. 23-åringen har lenge blitt koblet til Manchester United, og i senere tid også Manchester City. West Ham-spillerens kontrakt utløper ved utgangen av 2024-sesongen, og vil være en dyr løsning for Klopp. 

  Spørsmålet er hvilken utgave av Declan Rice som Danny Murphy har studert. Hammers-stjernen har kun levert 11 fulltreffere i løpet av 210 kamper for Londons østkant-lag. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen