More

  Dagens tips: Wolves – Crystal Palace

  Deilig midtukerunde i Premier League! Vi retter søkelyset mot Wolves – Crystal Palace!

  • Wolves – Crystal Palace (Premier League)
  • Tirsdag kl. 20:30 (Viaplay)
  • Molineux Stadium

  Det er full runde i Premier League denne midtuken og i kveld er det tre kamper som står på programmet:

  Wolves – Crystal Palace

  Wolverhampton sviktet igjen på fremmed gress mot Leicester i helgen etter å ha tatt ledelsen. Seks poeng skiller nå ned til nedrykksstreken, men man ser ut til å redde seg på flott hjemmeform. Her på Molineux har det blitt fem seirer på de syv siste forsøkene i ligaen. Mario Lemina ble skadet i helgen og anses som usikker. Det samme er Boubacar Traore mens Sasa Kalajdzic og Chiquinho fortsatt er ute.

  Crystal Palace med en kjempeopptur etter at Roy Hodgson kom tilbake som manager. Etter tre strake seirer endte det målløst hjemme mot Everton i helgen. Sam Johnstone imponerte mellom stengene i den kampen og får trolig fornyet tillit. Wilfried Zaha, Nathaniel Clyne og Nathan Ferguson er fortsatt ute. Merk at gjestene stortrives mot Wolverhampton og har gått seirende ut av de fire siste innbyrdes oppgjørene. I de tre siste har laget også scoret minst to mål.

  Tipset

  • Crystal Palace vinner
  • Odds: 3,00 hos Norsk Tipping

  Vi tror Crystal Palace fortsetter sitt gode tak på Wolverhampton og sin flotte form under Roy Hodgsons ledelse og tar en ny seier i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen