More

  Bunnoppgjør på Elland Road

  Fortsatt spenning i både topp- og bunnen av Premier League-tabellen. Og i dag er det bunnoppgjør som står i fokus.

  Tirsdagens tre Premier League-oppgjør:

  Wolves – Crystal Palace
  Molineux
  Tirsdag 20.30

  Wolves har vunnet sine siste to hjemmekamper, mot Chelsea og Brentford, uten å ha sluppet inn mål. Faktisk har ikke ulvene sluppet inn mål i noen av sine totalt syv hjemmeseirer denne sesongen. Ledet også 1-0 på besøk hos Leicester lørdag, men endte opp med 1-2-tap. Seier her vil uansett bety at man tar stort skritt mot ny Premier League-kontrakt. Mario Lemina hinket skadet av banen mot The Foxes, men sies å uansett ha gode muligheter til å rekke kveldens kamp.

  Palace har plukket ti av tolv mulige poeng etter Roy Hodgsons comeback i sjefsstolen. Strake seirer før det lørdag endte målløst hjemme mot Everton. Har nå ni poeng ned til nærmeste lag under streken, og Hodgson er den som får æren. Wilfried Zaha og Nathaniel Clyne er begge tilbake i trening, men duoen er neppe tilgjengelige før til helgen. Alle de siste fire mot Wolves er vunnet.

  Odds fra Norsk Tipping:
  H: 2,50
  U: 3,00
  H: 3,00

  Aston Villa – Fulham
  Villa Park
  Tirsdag 20.45

  Villa virket på vei mot et sjeldent nederlag da de med tre minutter igjen på klokka lå under 0-1 mot Brentford i helgen. Douglas Luiz sørget imidlertid for 1-1 og poengdeling helt på tampen, og en niende strake uten tap for Unai Emerys menn. 23 av siste 27 mulige poeng er plukket, og seks av de ni ubeseirede kampene har laget holdt nullen. Emiliano Martinez holdt nullen også lørdag, men Robin Olsen måtte kapitulere etter at Martinez ved pause måtte forlate banen med magesmerter. Martinez antas tilbake i målet i kveld, men Matty Cash, Boubacar Kamara, Philippe Coutinho og Leon Bailey er fortsatt ute.

  Fulham røk på fire strake tap, før de nå har slått tilbake med seier mot både Everton og Leeds. Alle sesongens fire midtukekamper er vunnet, og i kveld kan man også skrive klubbrekord med syv borteseirer i løpet av en Premier League-sesong. Slo Aston Villa 3-0 på Craven Cottage i oktober, men motstanderen har som kjent tatt store steg siden da. Aleksandar Mitrovic soner fortsatt karantene, mens også Layvin Kurzawa er ute. Dan James returnerer.

  Odds fra Norsk Tipping:
  H: 1,75
  U: 3,80
  H: 4,30

  Leeds – Leicester
  Elland Road
  Tirsdag 21.00

  Tre strake tap for Leeds United, som har tapt sine siste to hjemmekamper med total målscore 2-11. Står nå med 18 baklengs fra 5 kamper i april, og har kurs mot å slå Premier League-rekorden de selv innehar – med 20 baklengs på én kalendermåned. Det skiller før midtukerunden ett poeng ned til Everton under streken. Tyler Adams og Stuart Dallas er skadet, mens Max Wöber og Liam Cooper er usikre. -Tre strake tap gjør vondt, men vi kan ikke tillate oss å miste troen. Denne kampen kan bli avgjørende, og da er det viktig å ikke miste selvtilliten, sier Leeds-boss Javi Gracia.

  Etter ni kamper uten seier, og fire strake tap, var Leicester lørdag pisket til å ta full pott mot Wolves. Det så tungt ut da Matheus Cunha sendte ulvene i tidlig ledelse, men Kelechi Iheanacho og Timothy Castagne sørget for å snu kampen til etterlengtet og enormt viktig seier på King Power Stadium. Kun én av siste ni mot Leeds er tapt, og det endte med 2-0-seier i omvendte møte i oktober. James Maddison, Harvey Barnes og Jamie Vardy er alle usikre, men antas å bli klare til kveldens sekspoenger.

  Odds fra Norsk Tipping:
  H: 2,30
  U: 3,50
  H: 2,85

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen