More

  Dagens tips: UFC 259

  Alt ligger til rette for en uforglemmelig aften når UFC inviterer til tittelfest i Las Vegas. Ikke mindre enn tre belter står på spill når startskuddet for UFC 259 går like før midnatt.
  Kveldens hovedbegivenhet er selvsagt når mellomvektsmesteren Israel “The Last Stylebender” Adesanya går opp en divisjon for å møte belteholderen i lett tungvekt, Jan Blachowicz. Stylebender er “must see TV”. Kickboksingen hans er den beste undertegnede noen gang har sett etter å ha fulgt denne sporten i godt og vel ti år. Hurtigheten, vinklene, kreativiteten og presisjonen hans er ikke sekundær overfor noen. Han har lekt med alle han har møtt hittil i sin MMA-karriere, og er ubeseiret med 20-0. Men, det er én ting å legge alle mellomvektere han møter på sin vei nesegrus, det er noe helt annet å møte en enorm polakk med slagkraften til en gorilla. 
  Jan Blachowicz er alle underdogers helt. Han er virkelighetens Rocky. For ikke lenge siden var han 2-4 i UFC-karrieren. Han vokste opp i høyst moderate kår i Polen og ukens høydepunkt var når han fikk dele en lunken Coca Cola med broren sin på lørdager. Fem strake seirer senere er 37-åringen UFC-mester i lett tungvekt og skal forsvare beltet mot den største garantisten for seere siden Conor McGregor. 
  Jeg er en enorm fan av Stylebender, og har vært det helt siden UFC-debuten hans for tre år siden. Han har alt som skal til for å holde seg unna Blachowicz´ slagkraft, men polakken er bare én treffer unna å gi Adesanya karrierens første tap. Jeg tror imidlertid Adesanya holder polakken unna seg, og cruiser inn til en dommeravgjørelse. Coolbet tilbyr rundespill, og kveldens gavepakke er at Stylebender vinner femte runde på poeng til svimlende 20 i odds.
  Kveldens andre tittelkamp er i kvinnenes fjærvektsdivisjon mellom Amanda Nunes og Megan Anderson. Her er det bare å styre unna alt spill. Nunes er tidenes beste kvinnelige MMA-utøver, ingen er i nærheten. Fotballkamper starter 0-0 og UFC-fightere starter uskadet, men jeg klarer ikke å se for meg ett eneste scenario hvor Anderson vinner dette. Det eneste hun er bedre på enn Nunes er engelsken og høyden. 
  Den første tittelkampen er i herrenes bantamvektsdivisjon mellom Petr Yan og Aljamain Sterling. Yan er nykronet mester etter at han knocket ut legendariske José Aldo i femte og siste i runde i juli i fjor. Russeren er fryktinngytende slagkraftig i forhold til vektklassen, og har imponerende syv knockouter på hans 15 proffseirer i MMA-karrieren. “Funkmaster” Sterling er hans rake motsetning. Amerikaneren trives aller best når kampen havner på matta og han får brukt sin livsfarlige Jiu Jitsu. Hans submission av Cory Sandhagen i fjor var uhyre imponerende og han fikk det til å se lekende lett ut. Sterling har på forhånd sagt at én takedown er alt han trenger for å bli kronet ny mester i divisjonen, og jeg tror på ham. Sterling-submisson tilbys til pene 4,50 av Coolbet.
  Resten av kortet – vinnertips uthevet
  Kai Kara France – Rogerio BonterinJoseph Benavidez – Askar Askarov 
  Song Yadong – Kyler PhillipsDominick Cruz – Casey KenneyThiago Santos – Aleksandar RakicIslam Makhachev – Drew Dober
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 4300,- Gevinst: 6504,- Tilbakebetalingsprosent: 151,26%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen