More

  Dagens tips: Tittelkamp i UFC

  Det ligger an til å bli en durabel duell i UFC når de tidligere lagkameratene Kamaru Usman og Gilbert Burns barker sammen i buret for å gjøre opp om tittelbeltet i weltervekt-divisjonen. 
  Mesteren Usman og utfordrer Burns trente i samme gym for bare et år siden, og det var først da Usman flyttet fra Florida til Colorado at veien virkelig lå åpen for at disse to kom til å møtes i UFCs berømte oktagon.
  Usman kommer inn i denne kampen som storfavoritt, og ikke uten grunn. “The Nigerian Nightmare” er et mareritt for enhver motstander, også for vår egen Emil Meek, som fikk grundig juling av mesteren for noen år siden. Usman er en høyst kapabel kickbokser og en utmerket bryter. Han har så å si ingen svakheter og kan knocke deg ut, så vel som klappe deg ut via submission. 33-åringen har bare ett tap i sin profosjonelle karriere og har vunnet 16 strake. I sin forrige kamp, i tittelforsvaret mot Jorge Masvidal, cruiset han til enstemmig dommeravgjørelse.
  Han møter imidlertid en farlig utfordrer i Gilbert Burns. Brasilianeren har vunnet seks strake, og “Durinho” utklasset den tidligere mesteren Tyron Woodley i sin forrige kamp over fem runder i mai 2020. 34-åringen har svart belte i Jiu Jitsu og er følgelig livsfarlig hvis kampen havner på matten. 
  Tipset går likevel til mesteren. Usman har brynt seg på eliten i divisjonen, mens Gilbert Burns har ikke mange storkamper på CV´en, og erfaring betyr gjerne mye i disse oppgjørene. Jeg tror Usman er en tilstrekkelig grappler til at han klarer å unngå å bli tatt ned av Burns, der utfordreren har sine største muligheter. Vi spiller dermed en knockout-seier til Usman, som betales til småpene 3,25 ganger innsatsen av Unibet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 3200,- Gevinst: 4924,- Tilbakebetalingsprosent: 153,88%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen