More

  Dagens oddstips: To skotter

  Strålende tipsform om dagen og lørdag satt undertegnende sitt hovedspill til hele 4,20 i odds da Frosinone vant borte mot Pisa. Det var imidlertid ikke den eneste gevinsten. Kim anbefalte Tottenham-seier til 1,77 i odds mot Crystal Palace i Premier League mens Axel satt Vålerenga-seier til flotte 4,10 i odds borte mot Rosenborg i Eliteserien.

  Fullstappet oddsprogram også søndag og jeg har valgt meg ut to skotter.

  Hearts – Celtic

  • Hearts – Celtic (Premiership)
  • Søndag kl. 15:15
  • Tynecastle Park (Edinburgh)

  I søndagens første skotske kamp har begge lagene alt å spille for. Hearts med tap i derbyet mot Hibernian, men slo direkte tilbake med 6-1-seier hjemme mot Ross County sist. Vertene holder 4. plassen på tabellen, ett poeng foran Hibernian. Midlertidig manager Steven Naismith gjorde fem endringer i startoppstillingen sist. I dag står Craig Gordon, Craig Halkett, Beni Baningime, Gary Mackay-Steven og Liam Boyce over med skader.

  To Skotter: Hearts - Celtic
  Dagens Oddstips: To Skotter 3

  For Celtic så vil seier på Tynecastle sikre ligagullet også rent matematisk. Det ble imidlertid jevnt man var på besøk her med 4-3-seier. Med 13 poengs luke ned til Rangers er det ikke særlig tvil om hvordan dette vil ende uansett resultatet i morgen. Cupfinaleplassen ble sikret med 1-0-seier mot nettopp Rangers sist. James McCarthy står over med skade mens Cameron Carter-Vickers, Alistair Johnston, James Forrest og Liel Abada alle anses som usikre.

  Rangers – Aberdeen

  • Rangers – Aberdeen (Premiership)
  • Søndag kl. 16:00
  • Ibrox Stadium (Glasgow)

  Rangers er tilnærmet ferdigspilt denne sesongen. Håpet om cupfinale røk med 0-1-tap for Celtic og i ligaen er man håpløst akterutseilt med 13 poeng opp til naboen. Dermed kan man risikere å se at hovedrivalen feirer ligagullet også rent matematisk allerede denne helgen. Det forventes nå at manager Michael Beale vil bruke sesongens fem siste kamper til å eksperimentere en del på laget. Det som er sikkert er at Filip Helander, Steven Davis, Tom Lawrence, Kemar Roofe og Nnamdi Ofoborh mangler. I tillegg er både Ryan Jack og Antonio-Mirko Colak usikre.

  To Skotter: Rangers - Aberdeen
  Dagens Oddstips: To Skotter 4

  Denne kampen betyr langt mer for Aberdeen som har fem poengs forsprang på Hearts i kampen om bronsen og europacupspill til høsten. I siste ligakamp ble det 2-0-seier hjemme mot nettopp Rangers og man har dermed radet opp syv siste seirer i ligaen. I de fem siste har man også holdt nullen. Callum Roberts er usikker, ellers melder gjestene om helt toppet tropp.

  To skotter

  Den første av to skotter denne søndagen blir et sjansespill. Celtic er naturligvis favoritter, men hele 7,00 i hjemmeodds synes vi er verdt et lite forsøk.

  Den andre av to skotter denne søndagen blir at et ferdigspilt Rangers-lag IKKE vinner hjemme mot det store formlaget Aberdeen på medaljejakt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen