More

  Dagens oddstips: Pisa – Frosinone

  Fullstappet program denne lørdagen. Torsdag satt Girona-seier som dagens tips i LaLiga og i dag tar vi turen til Serie B og Pisa – Frosinone.

  • Pisa – Frosinone (Serie B)
  • Lørdag kl. 14:00
  • Arena Garibaldi – Stadio Romeo Anconetani (Pisa)

  Pisa – Frosinone

  Tre runder gjenstår av sesongen i Serie B. Det så lenge lyst ut for Pisa, men nå har laget kollapset fullstendig. De fem siste seriekampene har gitt fire tap samt poengdeling hjemme mot Cagliari. Vertene har dermed falt til 7. plass på tabellen og fortsetter den svake trenden lørdag faller man fort ut av playoffsonen. 0-0 i det omvendte møtet 11. desember, 0-5-2 på de syv siste tilsvarende oppgjørene.

  Dagens Oddstips: Pisa - Frosinone 1029094724 Pisa - Frosinone
  Dagens Oddstips: Pisa - Frosinone 2

  Frosinone har allerede feiret opprykket til Serie A. Nå gjenstår det å sikre seg serietittelen. Tre runder før slutt skiller det fire poeng ned til Genoa og 2. plassen. 2-3-0 på de fem siste seriekampene, men man får likevel hele 4,20 i odds på bortelaget lørdag. Det skyldes naturligvis at spillselskapene vet at det er Pisa som har mest å kjempe for. Med tanke på hva lagene har vist de siste ukene synes vi imidlertid borteoddsen er klart mest interessant og håper Frosinone gidder å legge inn en ny innsats for å sikre 1. plassen.

  Tipset

  Pisa har motivasjonen, men 4,20 i odds på det klart beste laget kan vi ikke la stå urørt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen