More

  Eliteserien: 2 oddstips til helgens runde

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vi kommer med våre ukentlige oddstips til Eliteserie-runden.

  Det er kanskje lett å bli historieløs, men forrige helgs serierunde må være en av Eliteserie-historiens aller villeste noen gang. Fra Vikings vanvittige 7-3-seier mot HamKam, en kamp med ti forskjellige målscorere, til det elleville hatoppgjøret mellom Vålerenga og Lillestrøm, som endte med 4-3 og som ble avsluttet med en høydramatisk, matchvinnende scoring dypt inne i overtiden. Akor Adams’ matchvinnende fulltreffer sørget sågar for profitt på våre spillforslag fra Eliteserien, og litt flyt må det være lov å ha når man driver med oddstipping.

  Det er det glade vanvidd både på og utenfor banen i Aalesund om dagen. Mandag, på selve arbeidernes dag, kunne lokalavisa Sunnmørsposten avsløre at Lars Arne Nilsen ville få sparken som AaFK-trener, og det gikk ikke mange timene før klubben og Nilsen gikk hardt ut mot lokalavisen, og erklærte at LAN hadde fremdeles tillit hos tangotrøyene. Den tilliten holdt bare i ytterligere 72 timer, for torsdag formiddag ble det bekreftet at Aalesund valgte å ta farvel med den sympatiske bergenseren.

  Kristian Eriksen mot gamleklubben

  Dermed er klubben uten poeng, uten mål og uten trener før søndagens skjebnekamp mot Haugesund, en kamp tangotrøyene nesten er nødt til å vinne for ikke å risikere å bli akterutseilt allerede i bunnstriden. Laget ligger selvsagt helt sist på tabellen som eneste lag i Eliteserien uten poeng så langt i år, og har heller ikke scoret ett eneste mål. Onsdag røk de 0-3 mot regjerende mester Molde, som på sin side kunne innkassere sesongens første triumf. Det har på ingen vært rosenrødt i rosenes by innledningsvis, men Erling Moe fikk i alle fall litt mer arbeidsro inn mot helgen, og Molde-treneren vil håpe laget hans klarer å holde momentumet oppe når de søndag gjester hjemmesterke HamKam.

  Oppgjøret blir også et gjensyn med gamle trakter for Moldes Kristian Eriksen, som har vært en av lagets beste spillere i den tidlige delen av sesongen. Søndagens gjester ankommer også Briskeby med et stort løft av å få tilbake kaptein Magnus Wolff Eikrem tilbake fra suspensjon.

  Kristian Eriksen Og Molde Gikk På Et Sjokktap Mot Stabæk I Eliteserien Søndag. Oddstips
  Kristian Eriksen Spiller Mot Gamleklubben Hamkam I Helgen.

  Frekk B på Lerkendal

  Rundens godbit finner vi søndag kveld, når høytflyvende Lillestrøm tar imot ditto formsterke Bodø/Glimt. Nordlendingene virker utilnærmelige i jakten på seriegull, og fremstår akkurat nå som den ganske klart største tittelkandidaten i årets Eliteserie. Var heldige som kom fra lørdagens oppgjør mot Brann med poeng i forestillingen som endte 2-2, og Amahl Pellegrino scoret like greit begge målene for Glimt. Spissveteranen har sett ustoppelig ut i årets sesong, og står allerede med syv seriemål. Veteranen vasker frem den ene kunstscoringen etter den andre, og det skal godt gjøres om onsdagens drømmetreff fra egen banehalvdel ikke blir kåret til årets mål når sesongen skal telles opp.

  Det er også vel verdt å få med seg lørdagens oppgjør mellom Rosenborg og Vålerenga, to lag i sterk motvind. Vålerenga var uheldige som stod tomhendte igjen etter thrilleren mot Lillestrøm, og viste en helt annen offensiv gnist mot kanariene enn de har gjort tidligere denne sesongen. Vi synes Dag-Eilev Fagermo kan ta med seg såpass mye positivt fra 3-4-tapet at vi prøver Vålerenga som ett av våre spillforslag til finfin odds på Lerkendal. For Rosenborg har sett svake ut innledningsvis, og ble mer og mer tannløse utover i oppgjøret i onsdagens 0-2-tap mot Brann.

  Helgens oddstips

  Favoritten:
  Tromsø – Odd
  TIPS
  H til 2,25 i odds hos Norsk Tipping

  Luringen:
  Rosenborg – Vålerenga
  TIPS
  B til 4,10 i odds hos Norsk Tipping

  Skader og suspensjoner

  Aalesund: David Fällman, John Kitolano og Alexander Stølås er usikre.

  Bodø/Glimt: Ulrik Saltnes er skadet. Brice Wembangomo, Sondre Fet, Gaute Vetti og Runar Espejord er usikre.

  Brann: Thore Baardsen Pedersen, Niklas Castro og Ulrik Mathisen er skadet.

  HamKam: Halvor Rødølen Opsahl er skadet. Julian Dunn og Fredrik Sjølstad er usikre.

  Haugesund: Claus Niyukuri, Kevin Krygård, Julius Eskesen og Alexander Søderlund er skadet.

  Lillestrøm: Andreas Vindheim, Marius Lundemo og Elias Solberg er usikre.

  Molde: Kristoffer Haugen er skadet. Eirik Ulland Andersen, Ola Brynhildsen og Veton Berisha er usikre.

  Odd: Sondre Solholm Johansen er skadet. Conrad Wallem soner karantene, mens Leon Hien er usikker.

  Rosenborg: Jonathan Augustinsson og Carlo Holse er skadet. Olaus Skarsem og Ole Sæter er usikre.

  Sandefjord: Fredrik Berglie er skadet. Fredrik Pålerud og Simon Amin er usikre.

  Sarpsborg 08: Anders Kristiansen og Joachim Thomassen er usikre.

  Stabæk: Tobias Pachonik er usikker.

  Strømsgodset: Ari Leifsson og Halldor Stenevik er usikre.

  Tromsø: Casper Øyvann og Hilmir Mikaelsson er skadet. Jakob Napoleon Romsaas og Mai Traore er usikre.

  Viking: Jost Urbancic, Birkir Bjarnason og Simen Kvia-Egeskog er tvilsomme.

  Vålerenga: Christian Borchgrevink er skadet. Simen Juklerød er suspendert. Henrik Bjørdal og Omar Bully Drammeh er usikre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen