More

  Dagens oddstips: Girona – Mallorca

  Midtukerunden i LaLiga fortsetter med fire kamper i kveld. Som dagens oddstips der forsøker vi oss med en favorittseier i Girona – Mallorca.

  • Girona – Mallorca (LaLiga)
  • Torsdag kl. 19:30
  • Estadi Municipal de Montilivi (Girona)

  Girona – Mallorca

  Girona med 2-0-seier borte mot Sevilla sist og klatret med det opp til en strålende 8. plass på tabellen. I kampen før ble det 4-2-seier hjemme mot Real Madrid så man kan trygt slå fast at vertene er i kanonslag om dagen. Nå lever faktisk håpet om europacupspill neste sesong. Ingen karantener i troppen, men Ibrahima Kebe, Yangel Herrera, Joel Roca, Toni Villa, Borja Garcia og Aleix Garcia er alle ute med skader.

  Mallorca så ut til å være på vei mot tre viktige poeng hjemme mot Athletic Bilbao, men seieren ble rotet bort i 96. minutt. Gjestene ligger uansett rimelig trygt plassert rett under midten av tabellen. I kveld er både Pablo Maffeo og Antonio Raillo ute med karantene mens Matija Nastasic og Giovanni Gonzalez er skadet. 1-1 i det omvendte møtet i september og merk at de elleve siste innbyrdes oppgjørene dermed alle har endt med under 2,5 mål.

  Dagens Oddstips: Girona - Mallorca
  Dagens Oddstips: Girona - Mallorca 2

  Tipset

  Kjempeform hos Girona som nå øyner håpet om europacupspill neste sesong. Vi tror på ny hjemmejubel når Mallorca kommer på besøk.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen