More

  Cupen: HamKam – Bodø/Glimt er kveldens høydepunkt

  Kjelsås og Raufoss får ha oss unnskyldt, men HamKam – Bodø/Glimt blir kveldens hovedrett i kveldens kvartfinaler.

  Gårsdagens kvartfinaler sendte Molde og Vålerenga videre til cupens semifinaler. I kveld skal en ny kvartett gjøre opp om plasser blant de fire siste på ferden til Ullevaal i desember. Og er du interessert i oddstips for kveldens kvartfinaler fra Tipsfondet, finner du det selvsagt her. Overskuddet viser snaut 2400,- i den første uken etter relanseringen.

  Kjelsås – Raufoss

  Møtet mellom disse to lagene garanterer ett lag utenfor Eliteserien blant de fire siste i årets NM. Vinneren av disse lagene får æren av å møte i semifinalen, og Kjelsås er sesongens store overraskelse så langt. Oslo-laget har slått ut blant annet Stabæk, Jerv og nå sist KFUM på veien til kveldens kvartfinale, og henger også med i sin avdeling i PostNord-ligaen. Der ligger laget på fjerdeplass med 23 poeng etter 13 spilte runder. I helgen varmet de opp til kveldens kvartfinale med en sterk 2-1-seier borte mot Vard. Jens Bonde Askalsrud er mannen Raufoss må stoppe – spissen scoret både i helgens seier mot Vard, og står med tre fulltreffere på sine to kamper hittil i årets NM.

  Gard Simenstad. Hamkam - Bodø/Glimt
  Raufoss Får Ikke Walk-Over På Oslo Vest.

  Raufoss leverte en kjempeskrell da de i forrige cuprunde slo ut selveste Viking. Gultrøyene serverte tidvis festfotball, og etter 120 forrykende minutter, var det duket for straffekonkurranse, på stillingen 4-4. Der var OBOS-laget desidert hvassest, og skjøt seg videre til kvartfinale. Det går en god del tråere i OBOS-ligaen der de ligger på en stusselig 12. plass etter halvspilt sesong, men tok sommerferie med en råsterk 3-2-seier hjemme mot Kristiansund.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 2,70
  • U 3,35
  • B 2,50

  HamKam – Bodø/Glimt

  Kveldens møte mellom to Eliteserie-lag, og i hver sin ende av tabellen. HamKam har levert en forferdelig sesong så langt, men statistikken viser at hedmarkingene har fått dårlig betalt for innsatsen. I helgen slo de imidlertid til med en ultraviktig 2-1-seier i bunnoppgjøret hjemme mot Aalesund. Henrik Udahl og Halvor Opsahl scoret målene for Kamma, som tok dem opp til nest siste plass på tabellen i Eliteserien. Det var bare lagets tredje seier i seriesammenheng i år, men kan vise til positive opplevelser i cupen. De slo til med en 5-0-seier mot Gjøvik-Lyn i forrige runde, men dette er det første cup-møtet hvor de møter motstand som ikke er i PostNord-ligaen eller lavere.

  Kristian Onsrud. Hamkam - Bodø/Glimt
  Kristian Onsruds Hamkam Får Det Tøft Mot Bodø/Glimt.

  Bodø/Glimt topper Eliteserien suverent, og cruiser mot et nytt seriemesterskap – det tredje på de fire siste årene. Har imidlertid begynt å få merke kjøret i det siste, og poengtap mot både Strømsgodset og Molde har satt noen små spørsmålstegn rundt bodøværingene. Slo imidlertid tilbake med 2-0-seier borte mot Odd sist helg, der Albert Grønbæk og Amahl Pellegrino scoret målene. Har også bare tidvis imponert i cupen, og trengte en overtidsscoring av Ulrik Saltnes i forrige runde på å avansere til kvartfinalen på bekostning av erkerivalen Tromsø. Vinneren av HamKam – Bodø/Glimt møter Vålerenga i semifinalen.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 6,20
  • U 4,90
  • B 1,42

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen