More

  Matchvinner – etter 8 måneder på linja

  Tromsø-trener Gaute Helstrup var ikke nådig etter overtidstapet mot Bodø/Glimt i kveld.

  -Vi ledet, og hadde alle tiders muligheter til å avgjøre. To soleklart feilaktige dommeravgjørelser snøt oss imidlertid for to ganger å komme alene med keeper. Jeg skal være forsiktig med å si for mye om dommerne, men de burde definitivt løst dette bedre, sa Helstrup etter 2-3-tapet som gjør at Gutan er ferdigspilt i NM for denne gang.

  Glimt lå under 0-2 da bare kvarteret var igjen å spille, men Knutsens menn kastet aldri inn håndkleet. Og det var to innbyttere som bidro til å snu kampen. Nino Zugelj reduserte syv minutter etter å ha kommet på banen, før midtstopper Odin Bjørtuft stanget inn utlikningen. Ulrik Saltnes ble byttet inn til sin første obligatoriske kamp på åtte måneder i 90. spilleminutt, og det var naturligvis han som ble den store helten. En flott vending, og presis markkryper ned i venstre hjørne for Tromsø-keeper Simon Thomas ga Glimt plass i kvartfinalen.

  Rundens desidert største overraskelser var Kjelsås og Raufoss. Kjelsås slo KFUM 2-0, og er klare for sin aller første kvartfinale. Raufoss var ikke snauere enn at de tok knekken på Viking, etter både ekstraomganger og straffesparkkonkurranse. Og de to askeladdene møtes også i kvartfinale

  4. runde i NM:
  Kjelsås – KFUM Oslo 2-0

  Stjørdals-Blink – Vålerenga 0-5

  Sogndal – Sarpsborg 08 3-4

  Molde – Strømsgodset 3-0

  Brattvåg – Brann 1-7

  Gjøvik-Lyn – HamKam 0-5

  Raufoss – Viking 4-4 eeo –  4-1 etter straffer

  Bodø/Glimt – Tromsø 3-2

  Trekning av kvartfinaler:

  Molde – Sarpsborg 08

  Vålerenga – Brann

  HamKam – Bodø/Glimt

  Kjelsås – Raufoss

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen