More

  Cucurella klar for Chelsea

  Marc Cucurella spilte kun én sesong for Brighton, før han fortsatte ferden videre.
  Etter 38 ligakamper og én scoring for The Seagulls la Chelsea i dag hele 60 millioner pund på  bordet for venstrebacken, som ankom Brighton fra Getafe for 18 millioner pund i fjor sommer. 
  Spanjolen virket lenge på vei til Manchester City, men deres bud nådde aldri opp i konkurranse ed de som ankom fra hovedstaden. 
  Cucurella har signert seksårskontrakt på Stamford Bridge, og 24-åringens er frem til utfordringen.
  -Jeg er veldig glad for denne enorme muligheten. Chelsea er av verdens aller beste klubber, og jeg gleder meg til å bidra, sier forsvarsspilleren til engelsk presse. 
  Chelsea har nå rundet 170 millioner pund i utlegg på forsterkninger denne sommeren. I tilleg til Cucurella har Tuchel & Co hentet Raheem Sterling for £50 millioner fra Manchester City, den senegalesiske midtstopperen Kalidou Koulibaly fra Napoli for £34 millioner,  midtbanespilleren Carney Chukwuemeka fra Aston Villa for £20 millioner og den 18-årige sisteskansen Gabriel Slonina for £12 millioner. 
  Brighton har på sin side solgt storstjernene Cucurella og Yves Bissouma for totalt £85 millioner. Liten tvil om at Tottenham gjorde et aldri så lite kupp da de fikk napp på Bissouma for £25 millioner. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen