More

  Cristiano Ronaldo til Bayern München

  Sommer og varme er ensbetydende med overgangsrykter. Noen troverdige. Andre hjemmesnekrede med noe nær null troverdighet.
  Vi videreformidler, og her en noen av de ferskeste.
  Tidligere Newcastle- og Liverpool-angriper Andy Carroll meldes på vei til Belgia og spill for Club Brügge. 33-åringen representerte forrige sesong både West Brom og Reading.
  Keane Lewis-Potter er ønsket av en håndfull Premier League-klubber, som West Ham, Tottenham, Wolves, Brighton og Everton. 21-åringen bidro med tolv scoringer og fire assist for Hull i The Championship forrige sesong, og tigrene håper å innkassere et sted mellom 12 og 15 millioner pund i overgangssum.
  Hamza Choudhury er av flere spillere som linkes bort fra Leicester i sommer, og West Bromwich meldes å stå fremst i køen for midtbanespilleren. Everton og Nottingham Forest skal imidlertid også være interessert.

  Tottenham og Chelsea meldes interessert i 28-årige Yannick Carrasco. Den belgiske kantspilleren skal være tilgjengelig for £50 millioner.
  Ajax-vingen Antony linkes til både Manchester United og Chelsea, men den nederlandske storklubben sies nå å ville kreve nær 70 millioner pund for 22-åringen. Det kan fort få de to Premier League-klubbene på andre tanker.
  Liverpool virker å kunne gjøre gode penger på Ben Davies, midtstopperen som fortsatt ikke har spilt en obligatorisk kamp for de røde siden overgangen fra Preston North End i januar 2021. Liverpool betalte en halv pundmillion, men både Middlesbrough og Celtic sies å stå klare med bud pålydende 4 millioner pund.
  Aston Villa er i ferd med å selge den egyptiske vingløperen Mahmoud Trezeguet til Trabzonspor for £3 millioner, samtidig som midtbanekollega Douglas Luiz er ønsket av Roma. Klubben fra den evige stad meldes imidlertid å ha steilet av Villas prisforlangende på £30 millioner.

  Rangers-angriper Alfredo Morelos er i opptrening etter skade og påfølgende operasjon som så han miste innspurten av forrige sesong, og kan hende har den colombianske 26-åringen spilt sin siste kamp for Rangers. Sevilla meldes fremst i køen for angriperen som bare har ett år igjen av kontrakten på Ibrox.

  Ryan Kent går også inn i sitt siste kontraktsår med den skotske pokalgrossisten, og atskillige Premier League-klubber har den glimrende midtbanespilleren på blokka. Wolves, Leeds og Villa nevnes som mulige nye arbeidsgivere for den 25-årige midtbanespilleren.
  Ryktene går om at Bayern München vil erstatte Robert Lewandowski med Cristiano Ronaldo, og at sistnevnte vil forlate Manchester United grunnet manglende overgangsaktivitet. Vi velger å ta det hele med en gedigen klype salt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen