More

  Coolbet blir EM -sponsor

  Spilltilbyderen Coolbet er bekreftet sponsor for EM i håndball, som blir arrangert i Slovenia, Montenegro og Nord-Makedonia fra 4. til 20. november 2022.
  Det europeiske håndballforbundets medie- og markedsføringspartner Infront &DAZN, bekrefter sponsoravtale med spillselskapet Coolbet, med det skreddersydde målet om å styrke bevisstheten i Skandinavia.
  Coolbet har tidligere vært samarbeidspartner for idretter som fotball og curling, men viser seg nå også frem på europeisk nivå innen håndball.
  – Jeg er glad for å ønske Coolbet velkommen til sponsorporteføljen for kvinnenes håndball-EM. Mesterskapet gir oss muligheten til å bygge et fremtidig samarbeid og partnerskap for fremtiden. Coolbet griper her den største sponsormuligheten europeisk håndball har å tilby, sier EHFs generalsekretær Martin Hausleitner.
  Administrerende direktør i Coolbet. Endre Nesset, er like entusiastisk.
  – Vi er svært begeistret over dette partnerskapet! Jeg har fulgt det norske håndballandslaget og disse turneringene siden jeg var liten, og det har alltid vært like interessant og spennende. Vi ser frem til et nytt flott arrangement, og gleder oss – som alle andre håndballfans – til noen fantastiske uker, sier ansvarlig direktør for spillselskapet som i sin tid ble startet av norske interesser, og siden har stått frem som den ledende aktøren innen oddstipping for norske spillere.
  Håndballjentene skal spille alle sine EM-kamper i november i den slovenske hovedstaden Ljubljana, og har havnet i gruppe med Ungarn, Kroatia og Sveits. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen