More

  City er ikke ferdighandlet

  Manchester City har brukt drøye 50 pundmillioner på kjøpet av Erling Braut Haaland, mens de også har kjøpt den argentinske angriperen Julian Alvarez for 14 millioner pund fra River Plate.
  Flere forsterkninger ventes uansett inn.
  -Spillere kommer, og spillere går. Vi fornyer oss, og det vil nok ankomme noen flere spillere før avspark ny sesong, sier styreformann Khaldoon Al Mubarak til engelsk presse.
  Leeds Uniteds Kalvin Phillips er av dem som ryktes inn, som erstatter for Fernandinho. Også Brighton-back Marc Cucurella sies å være på ønskelista.
  Benfica-angriper Darwin Nunez blir stadig linket til Premier League, og flere klubber skal være svært interessert i hurtigtogets signatur. Newcastle, Liverpool og Manchester United er av dem som skal ha kommet med henvendelser.
  Romelu Lukaku har vært en flopp etter returen til Chelsea, og angriperen kan nå være på vei tilbake til Italia.
  Issa Diop er ikke lenger et førstevalg i West Ham, og manager David Moyes sies å ville legge stopperen ut for salg i sommer.
  Tottenhams midtbanespiller Harry Winks er ettertraktet, og Sevilla er foreløpig siste klubb som har vist interesse for spillerens tjenester. Spurs antas å ville kreve £25 millioner for å la Winks gå.
  Djed Spence har storspilt i Nottingham Forest på lån fra Middlesbrough, og skogvokterne håper å beholde 21-åringen etter opprykket til Premier League. Tottenham, Arsenal og Brentford er imidlertid alle interessert i forsvarsspilleren.
  Wolves får konkurranse fra Bayer Leverkusen og Sevilla når de antas å ville hente midtbanespilleren Joao Palhinha fra Sporting.
  Rangers-stopper Connor Goldson har fullført sin kontrakt i Glasgow, og flere engelske Premier League-klubber står klare til å overta lønnsutgiftene. Nyopprykkede Nottingham Forest sies å stå langt fremme i køen.
  *

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen