More

  Chelsea rapper Frenkie de Jong

  28 dager til avspark ny Premier League-sesong, og usle tre uker til Huddersfield og Burnley sparker i gang sesongen i The Championship.
  Ryktebørsen er glohet, men først litt om de siste bekreftede overgangene.
  West Ham bekreftet torsdag kjøpet av midtbanespilleren Flynn Downes fra Swansea (£12 mill), og de walisiske svanene har allerede erstatteren klar. Stokes midtbanespiller Joe Allen sies nemlig å være på vei til legesjekk hos Swansea fredag. The Potters bekreftet også i går at superveteran Steven Fletcher har forlatt klubben til fordel for spill i Dundee United.

  To dager etter kjøpet av Tyler Adams (Leipzig) bekreftet Leeds United torsdag at de også har hanket inn den 23-årige Feyneoord-angriperen Luis Sinisterra for ubeskjedne 21 millioner pund. Jesse March har nå hentet inn fem forsterkninger, samtidig som Kalvin Philips er solgt til Manchester City. Raphinha er også på vei ut, så gjenstår bare å se om det er Chelsea eller Barcelona som får tilslaget på brasilianeren.
  Og for de som ikke fikk med seg overgangene som ble registret onsdag;
  Nottingham Forest sikret seg da den franske midtstopperen Moussa Niakhate fra Mainz, og overgangssummen oppgis til £8,5 millioner.

  Sheffield United har bekreftet kjøpet av den svensk-bosniske midtstopperen Anel Ahmedhodzic fra Malmö FF for en oppgitt overgangssum pålydende £3 millioner. 23-åringen har landskamper for både Bosnia og Sverige, og er ikke ukjent med engelsk fotball. I perioden 2016 til 2019 var han i Nottingham Forest.
  Sheffield Wednesday har kjøpt Norwich-stopperen Akin Famewo for en foreløpig ukjent overgangssum. 23-åringen har bare én registrert ligakamp for Norwich City, men spilte fast på lån i Charlton forrige sesong.
  Luton har kjøpt 26-årige Carlton Morris fra Barnsley, og angriperen følger da i fotsporene til Cauley Woodrow som brukte samme reiserute forrige måned.
  Queens Park Rangers har gjort en potensielt veldig spennende investering når de har hentet Tyler Roberts på lån fra Leeds United. Roberts gjorde 26 opptredener for Leeds forrige sesong, og QPR har sikret seg opsjon på kjøp etter endt låneopphold. Dette er tredje nykommer på Loftus Road denne sommeren, da midtstopper Jake Clarke-Salter og den nederlandske venstrebacken Kenneth Paal kom Roberts i forkjøpet.

  Til slutt i kolonnen over bekreftede overganger kan noteres at Cardiff har hentet sin tiende nykommer i sommer, og at valget falt på tidligere West Brom-spiller Romaine Sawyers. 30-åringen tilbrakte forrige sesong på lån i Stoke.
  Og hva kan skje i dag?
  Noen av de heteste ryktene:
  Barcelona ønsker seg Chelsea-duoen Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso, og ryktes nå å få dem begge, samt £50 millioner, i bytte mot midtbanespiller Frenkie de Jong. Det er spansk presse som melder at Chelsea kan komme til å snappe opp nederlenderen foran nesa på Manchester United.
  Chelsea meldes samtidig i langt fremskredne forhandlinger om Nathan Ake, som kan slå følge med Raheem Sterling til Stamford Bridge.

  Brentford-boss Thomas Frank sier han fortsatt ikke har gitt opp Christian Eriksen. -Tilbudet ligger fortsatt på bordet, og vi har jevnlig kontakt med både spiller og agent. Han er ikke lenger Brentford-spiller, men han er fortsatt heller ikke under kontrakt med noen annen, sier Frank til dansk presse. Det ble tidligere denne uken meldt at Eriksen var enig med Manchester United om treårskontrakt på Old Trafford, men kan hende er siste ord ikke sagt.
  Og litt mer om Manchester United, som jo har følgerskare over det normale og må sies å ha hatt en litt trå inngang på sommervinduet. Ajax-duoen Lisandro Martinez og Antony sies nemlig å komme stadig nærmere en gjenforening med Erik ten Hag.
  Luis Suarez’ bebudede overgang til River Plate sies å ha kollapset, og dette betyr naturlig en storm av rykter om at veteranangriperen kan gjøre Premier League-comeback. Aston Villa er av klubbene som tidligere har vist interesse.
  Joe Gomez ble, noe overraskende, torsdag bekreftet å ha signert ny langtidskontrakt med Liverpool. Naby Keita og Diogo Jota sies å være de neste som kvitterer ut nye kontrakter på Anfield.
  Etter litt småkrangling om pris, sies Fulham å ha kommet til enighet om kjøp av sisteskansen Bernd Leno fra Arsenal.
  Avslutningsvis kan nevnes at en engelsk tøyseavis på tre bokstaver melder kamp mellom Bayern München og Manchester United for Napoli-angriper Victor Osimhen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen