More

  Chelsea ønsker seg stjernetrio

  Thomas Tuchel har i løpet av sommeren kvittet seg med både Romelu Lukau og Timo Werner, og er nå i beitet for typiske spisser. Kai Havertz eller Raheem Sterling antas å bli gitt oppgaven i storkampen mot Tottenham denne helgen, men noen permanent eller perfekt løsning er det ikke.
  Også på stopperplass trengs det flere kropper, og det antas at hovedstadsklubben vil bruke atskillige pundmillioner før vinduet stenger natt til 1. september.
  Chelsea sies nå å ha tre navn øverst på blokka, da i form av Leicester-stopper Wesley Fofana og Barcelona-duoen Frenkie de Jong og Pierre-Emerick Aubameyang.
  De Jong har gjennom sommeren blitt linket til Manchester United, og Ten Hag & Co har da også fått aksept for bud pålydende £72 millioner. Spilleren selv har imidlertid flerfoldige millioner til gode i lønn fra økonomisk skakkjørte Barcelona, og akter ikke å bytte klubb før han har fått hva han har tilgode.
  Chelsea sies å ville matche Uniteds bud, mens de – i motsetning til United – også kan tilby spill i Champions League. Spilleren selv skal også ha uttalt at han foretrekker Chelsea om han skal forlate den katalanske hovedstaden.
  At Chelsea også skal være interessert i å hente Aubameyang er en større overraskelse. Den tidligere Arsenal-spilleren var veldig langt fra sitt beste i sin siste sesong på Emirates, og han har nå også blitt 33 år. Tuchel sies uansett å fristes av nytt samarbeid med spilleren som scoret 79 mål da de to var sammen i Dortmund.
  Leicester må selge før de kan kjøpe, og Wesley Fofana virker å være en av de som slår følge med Kasper Schmeichel ut døra på King Power Stadium. To bud fra Chelsea har allerede blitt avvist, men når budene nærmer seg £80 millioner vil det bli vanskelig å takke nei. Selv for en spiller som så sent som i mars tegnet ny fireårskontrakt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen