More

  Chelsea – Manchester City

  Thomas Tuchel er én av bare to (Klopp) managere som har lyktes å slå Pep Guardiola tre ganger på rad. Tyngst for Pep var garantert nederlaget i forrige sesongs Champions League-finale, og det er garantert et revansjelystent City-lag som denne helgen besøker Stamford Bridge.
  Rundens storkamp er startskuddet for runden, da det tas avspark i hovedstaden allerede kl. 13.30.

  Chelsea – Manchester City 
  Stamford Bridge
  Lørdag 13.30
  TV: TV2 Sport Premium
  LES OGSÅ: SKADE- OG KARANTENEOVERSIKT FOR PL-RUNDEN
  Sist Manchester City besøkte Stamford Bridge for å spille om Premier League-poeng var det enveiskjøring fra avspark. Ilkay Gundogan, Phil Foden og Kevin de Bruyne sendte City 3-0 opp i løpet av en drøy halvtime, og Chelseas trøstemål kom ikke før to minutter på overtid. Mye har skjedd siden da. Viktigst er Thomas Tuchels inntreden i sjefsstolen hos Chelsea.
  Lagene siste tre møter har endt med Chelsea-seier. I FA-cupen, i Premier League-møtet på Etihad, og i forrige sesongs Champions League-finale.
  Det er dermed et revansjsesugent City som ankommer hovedstaden denne gang, og Pep Guardiola og hans menn er da også på etterskudd – avhengige av poeng. Skulle det endte med hjemmeseier, vil det skille seks poeng frem for City – allerede etter seks kamper.
  Hjemmelaget får tilbake Edouard Mendy i buret, etter to kampers fravær. Christian Pulisic og Mason Mount blir imidlertid ikke å se.
  City har flere spillere som må testes før avspark. Rodri, Aymeric Laporte, John Stones, Nathan Ake, Oleksandr Zinchenko og Ilkay Gundogan meldes alle usikre, men noe sier oss at brorparten melder seg til tjeneste.
  Odds:  
  H: 2,80
  U: 3,19
  B: 2,86
  Odds fra Coolbet
  Vårt Tips: B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen