More

  Nye eiere for Charlton

  Mandag bekreftet Charlton Athletic at de nå får nye eiere på plass.

  Salg av Charlton snart i boks

  Klubben bekreftet mandag ettermiddag at Thomas Sandgaard har kommet til enighet med SE7 Partners om salg av klubben. Dansken som tok over klubben i 2020 har siden slitt med å få den gamle storklubben opp til gamle høyder, og med økende misnøye går det nå mot salg om EFL godkjenner oppkjøpet.

  Charlton CEO Peter Storrie informerte via klubbens hjemmeside at selv om salget av klubben er i anmarsj vil det ikke gå ut over sommerplanene.

  -Dag til dag driften av klubben vil ikke bli påvirket av det pågående salget. Våre planer rundt rekruttering og planlegging for sesongen 2023/24 er godt i gang og vil gå som normalt gjennom denne salgsprosessen.

  Dean Holden tok over som manager i fjor høst og ledet laget til en tiendeplass i League One, hele 15 poeng bak play off-plassene. Gjennom sesongen har salg av klubben vært et gjentagende tema som også har frustrert deres manager.

  The Office-scenen

  Tidligere Sunderland eier Charlie Methven og banksjef Edward Warrick står registrert som direktører i SE7 Partners Limited som nå blir Charltons nye eiere.

  Methven er best kjent gjennom serien Sunderland Til I Die, der vi i sesong to fikk se oppkjøpet av klubben og mest av alt Methven sine planer for den nye innmarsj-låten på Stadium Of Light. Scenen skapte store sammenligninger med Ricky Gervais sin karakter David Brent fra The Office.

  Døm selv.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen