More

  Nye eiere til Charlton?

  Dansk regime har ikke fungert for Charlton. Nå kan det være duket for amerikanske milliardærer på The Valley.

  Sky Sports melder at Charlton mottok et nytt bud fra Joshua Friedman og hans konsortium torsdag ettermiddag.

  Friedman er en del av gruppen fra USA som tidligere i sesongen forsøkte å kjøpe klubben. Det virket nærmest i boks da de også var sterkt delaktige i de sportslige endringene som ble gjort i desember, inkludert ansettelsen av dagens manager Dean Holden.

  I februar kom derimot den overraskende meldingen fra nåværende eier Thomas Sandgaard at oppkjøpet hadde kollapset og at de nå så seg om etter andre løsninger. Nå melder Sky Sports at dansken vurderer det nye og forbedrede tilbudet på £10.5 millioner noe som er £1.5m høyere enn hva de ville gi for de 90 prosentene i desember.

  Charlton-fansen har gjennom våren blitt mer og mer utålmodige, noe som har gått utover Thomas Sandgaards posisjon i klubben. Etter 3-2 seieren over Port Vale i helgen var også manager Dean Holden ute med sin bekymring:

  Vi trenger å vite hva som skal skje fremover. Vi har åtte spillere på utgående kontrakt og en viktig sommer fremfor oss om vi skal være konkurransedyktige neste sesong

  Charlton ligger på tiendeplass med en serierunde igjen av årets sesong i League One. Det vil fra høsten av ta fatt på sin fjerde sammenhengende sesong på nivå tre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen