More

  Championship: Bunnkamp med mye på spill

  De tre bunnlagene i Championship skal alle ut i kamp. De to nederste skal attpåtil møtes til bunnkamp på Hillsborough.

  Middlesbrough på bunn av Championship med ett poeng og 4-13 i målforskjell etter seks kamper var det få som så komme. Deja vu fra forrige sesong der Chris Wilder fikk en forferdelig start før Michael Carrick sendte laget til play off få måneder senere. Nå er det Carrick selv som er i trøbbel, men konfliktene uteblir, noe som gir håp om at han igjen skal få sving på sitt relativt nye mannskap.

  Sheffield Wednesday har hatt en turbulent sommer, og det var derfor ikke overraskende at de fikk en trå start på sesongen under deres nye manager, Xisco. Ett poeng og 4-10 i målforskjell gir dem 23-plassen før dagens ekstremt viktige oppgjør på Hillsborough. I helgens hjemmemøte med Ipswich fikk vi virkelig sett forskjellen på hva en god sommer og en dårlig sommer betyr for to nyopprykkede lag. Tredje hjemmetap for sesongen og laget står kun med en scoring på sine tre i Sheffield.

  Før dagens kamp florerer ryktene om at Xisco allerede lever farlig. Med Neil Warnock ledig fra og med onsdag kveld kan ryktene om et managerbytte skyte fart uten seier over et Boro som heller ikke så ut til å være i nærheten av poeng i deres bortekamp mot Blackburn.

  Den tv-sendte kampen fra Championship starter klokken 21.00, og Norsk Tipping har størst tro på gjestene i dag.

  • H: 3,05
  • U: 3,35
  • B: 2,05

  Vi synes spill under passer best til denne. Under 2.5 gir 1,87 i odds hos Norsk Tipping.

  Uenigheter i Swansea

  Michael Duff er i trøbbel. Etter hjemmetapet for Bristol City før landslagspausen slengte han flere av de største stjernene under bussen, og noen av dem måtte innfinne seg med benketilværelse da Wales-derbyet gikk av stabelen i helgens Championship-runde. Det gikk igjen åt skogen for Michael Duff som kunne se et Swansea bli kjempet ut av kampen og fortjent tapte 0-2 uten å skape en eneste kvalifisert sjanse de første 85 minuttene. Om dagens bortemøte med QPR ender med tap kan det fort brenne under føttene til godeste Duff.

  QPR ligger over streken med sine seks poeng. Spillet før landslagspausen gav håp om bedre tider etter en heller tung start for Gareth Ainsworth og QPR. 2-0 seieren borte mot Middlesbrough så ut til å ha gitt spillerne selvtillit i hjemmemøtet med Sunderland i helgen, men Jack Colbacks grusomme takling på Jobe Bellingham gav rødt kort etter halvspilt førsteomgang og dermed gikk de fra 1-0 til 1-3. Det store stortalentet Sinclair Armstrong imponerte derimot og mulig vil han herje i dagens oppgjør.

  Norsk Tipping gir oss denne oddsen i oppgjøret fra Loftus Road.

  • H: 2,55
  • U: 3,10
  • B: 2,50

  Tirsdagens kamper i Championship:

  • Sheffield Wednesday – Middlesbrough
  • QPR – Swansea
  • Preston – Birmingham
  • Cardiff – Coventry
  • Bristol City – Plymouth
  • Southampton – Ipswich

  De resterende seks kampene spilles onsdag, deriblant Neil Warnocks avskjedskamp for Huddersfield.

  Tirsdagens League One-kamper

  Målløse I League One: Cheltenham Jakter Sesongens Første Scoring
  Championship: Bunnkamp Med Mye På Spill 2

  League One og Two har egentlig spillefri denne midtuken, men tre av kampene som skulle blitt spilt forrige helg går av stabelen i dag. Av de tre kampene er det uten tvil Barnsley – Pompey som får mest fokus. Vertene har fått god hjelp av en Devante Cole i storform, men møter i dag et Pompey-mannskap som jakter sin 19. kamp uten tap i League One.

  Port Vale tar imot Burton hjemme på Vale Park og kan med seier trone alene på toppen av League One. Kveldens siste og kanskje sikreste spill er Peterborough sitt hjemmemøte med et Cheltenham som etter syv kamper fortsatt ikke har funnet nettmaskene. 0-9 er målforskjellen der. En av League One-kampene er også på vår odds-gurus Tipsfond denne tirsdagen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen