More

  Burton siste klubb ut: Julehøytid eller sparkehøytid?

  De faller som fluer nå, disse managerne. Nå er også Dino Maamria ferdig i Burton Albion

  Dino Maamria er ferdig i Burton Albion etter at League One-klubben tapte sin fjerde strake kamp i helgen. Med bare ett poeng på deres fem siste kampene var det håp om seier da Adedeji Oshilaja gav vertene 1-0 etter bare syv minutter i helgen, men Stevenage snudde oppgjøret som endte med 1-2 tap.

  Med 20 poeng og en 19.plass på tabellen er de et stykke unna forventningene vi selv gav dem før sesongen. Sommerens utskiftninger gjorde sitt til at vi så på de som en liten outsider til topp 10, mye også grunnet formen de hadde under Maamria forrige sesong.

  Dermed ble det med 15 måneder på Pirelli Stadium for Maamria som rykket opp som manager da Jimmy Floyd Hasselbaink trakk seg september 2022 da laget lå soleklart på sisteplass. Maamria tok Burton til trygg plass etter særs imponerende spill og resultater i siste halvdel av fjorårssesongen.

  Les også: Stoke sparket Alex Neil

  Burton Albion i mitt hjerte

  -Om dette var min siste kamp vil jeg vise min takknemlighet til klubben, fansen og ledelsen. Det har vært en sann glede og jeg har elsket vært eneste minutt i denne fantastiske fotballklubben, sa 49-åringen etter helgens tap.

  I et møte med sportssjef noe senere kom beskjeden om at det var hans siste kamp og dermed er den tidligere Stevenage og Oldham-manageren arbeidsledig.

  En tung sesongstart etterfulgt av syv kamper uten tap – deriblant fem seiere – så ut til å kickstarte sesongen før en ny nedtur ventet. Den nedturen fikk han ikke muligheten til å snu og nå leter klubben etter en ny manager.

  Dette var den 25 manageren som får sparken i ligasystemet i England denne sesongen og den åttende i League One.

  Harris til Cambridge

  Vi tar også med at Neil Harris har funnet seg ny klubb etter at han tidligere fikk sparken i Gillingham. Manageren leder nå Cambridge United som forrige uke kvittet seg med helten Mark Bonner.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen