More

  Cambridge United sparket helten

  Managerjobber er ikke i det uendelige. Cambridge United tok det tunge valgte da de sparket manager Mark Bonner denne uken.

  Etter fire år i klubben var det over for Mark Bonner denne uken. Etter en fantastisk start på sesongen der vår nedrykkskandidat plutselig toppet tabellen har det sakte men sikkert gått tråere for klubben. Bare en seier på deres 13 siste har tatt laget ned på 18. plass på tabellen etter tirsdagens 0-3 hjemme for Lincoln.

  Etter at Cambridge-supporteren Mark Bonner tok over klubben i 2020 har han ført laget opp fra League Two til League One og stabilisert laget på nivå tre. Forrige sesong var det mange som ville sparke manageren da laget lå an til et sikkert nedrykk med få måneder igjen av sesongen. Trofaste Cambridge fikk betalt og en enorm avslutning på sesongen sikret nok et år i League One. Med formkurven som nå vises ville det etter hvert blitt tyngre for universitetsbyen sitt fotballag.

  -En vond dag for Cambridge United

  Det var ordene til klubbens eier, Paul Barry da klubben informerte sine fans om at Mark Bonner var ferdig som manager i klubben han elsket.

  -En av de viktigste personene i Cambridge Uniteds historie har tatt klubben til nye høyder og gitt oss uforglemmelige øyeblikk. Opprykket i pandemi-sesongen, the great escape forrige sesong og Newcastle borte i FA-cupen er bare noen av de store minnene han har skapt for evigheten, skrev Barry videre.

  Nå er det slutt for denne gang. Men vi i Tipsbladet blir ikke overrasket om Bonner blir en av de mange managerne som tar en ny periode i en og samme klubb. På gjensyn.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen