More

  Alex Neil endelig ferdig i Stoke

  En katastrofal høst for Stoke endte med katastrofalt tap hjemme mot jumbolaget Sheffield Wednedsay i helgen. Da var det nok.

  42-åringen Alex Neil er ferdig i Stoke etter deres 0-1 tap hjemme mot Sheffield Wednesday i helgen. Straffemiss og baklengsmål på overtid mot jumbolaget gjør at Stoke nå bare er to poeng fremfor QPR under streken. Det er helt på andre enden av tabellen en der laget ble forventet å ligge etter de enorme forsterkningene de gjorde i sommervinudet.

  Alex Neil tok over klubben i august 2022 da Stoke lokket han bort fra nyopprykkede Sunderland. Han ledet laget til en 16-plass forrige sesong, men bestillingen i år var langt høyere. Det nye mannskapet med hele 18 nye spillere har bare vunnet seks av 20 kamper så langt denne sesongen.

  Stoke vil tilbake

  Jakten på deres nye manager blir nå av det viktige slaget. The Potters har ikke råd til flere feilskjær om de skal nå målet sitt om snarlig retur til Premier League. Laget som var en del av Premier League i ti strake sesonger under Tony Pulis og Mark Hughes har siden den gang aldri vært i nærheten av å rykke opp med det som har vært fem managere på seks år.

  Paul Lambert, Gary Rowett, Nathan Jones, Michael O’Neill og nå Neil har alle feilet. Så får vi se hvem som blir neste til å forsøke seg. Paul Gallagher vil lede laget i tirsdagens hjemmemøtet med Swansea, et annet lag som fortsatt er managerløse.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen