More

  Burnley: Scott Parker vektlegger verdier

  Scott Parker ble i hegen presentert som ny manager i Burnley, og den tidligere landslagskapteinen har gitt klar beskjed om at en grunnmur må på plass før alt annet.

  -Kun 3 av 24 lag vil nå opprykk, og sånn sett er tallene imot oss. Vi har uansett målet klart, men det er noen nøkkelingredienser som må på plass først. Ingredienser jeg har lært meg i løpet av 20 år som spiller og trener. Vi kan snakke om taktikk og filosofi, men først og fremst må vi ha grunnleggende verdier som et lag, og det er hovedjobben her akkurat nå. Som en ung gutt som vokste opp i en kommunal bolig i London, har jeg lært noen nøkkelverdier som har blitt innprentet i meg, og fulgt meg hele veien. Nå handler det om å bringe all den erfaringen og kunnskapen fra det inn i denne rollen, sier Parker til klubbens hjemmesider etter å ha signert treårskontrakt.

  Alle overganger, alle divisjoner – oppdateres

  Scott Parker, en opprykksspesialist

  43-årige Scott Parker kan vise til en imponerende karriere som spiller, men han har også bravader å vise til i sin fortsatt korte managerkarriere. Både med Bournemouth og Fulham endte det med opprykk til Premier League, før han i Club Brugge møtte veggen. Etter bare to seirer på tolv kamper ble Parker der vist døra. Tilbake i England er det håp om å komme tilbake på sporet.

  Scott Parker, Burnley
  Opprykksspesialist: Scott Parker Førte I 2022 Bournemouth Til Premier League. Nå Håper Han Å Gjøre Det Samme Med Burnley

  -Jeg er veldig glad for å være her, etter flere og langvarige samtaler med klubbens ledere. Jeg har fått en god følelse, og ser frem til alvoret begynner, sa Parker da han ble presentert som Vincent Kompanys etterfølger på Turf Moor.

  Gudmundsson fortsatt Burnley-spiller

  Johan Berg Gudmundsson, Burnley
  Fortsatt Burnley-Spiller: Johan Berg Gudmundsson Har Signert Ny Kontrakt

  Johann Berg Gudmundsson hadde pakket sakene og var, etter 8 år og 227 kamper, på vei bort fra Burnley. Den islandske midtbanespilleren var fast inventar i laget som i seks sesonger – under ledelse av Sean Dyche – holdt seg flytende i Premier League, men Clarets-ledelsen hadde annonsert at 33-åringen nå var ferdigspilt på Turf Moor. Den gang ei. Denne uken møter Gudmundsson til pre season under ledelse av Scott Parker, og veteranen er jublende glad.

  -Jeg er tilbake, og jeg er veldig, veldig glad. Denne klubben betyr svært mye for meg, og jeg ville aldri reise, sier Johann Berg Gudmundsson til klubbens hjemmesider etter å ha signert ny Clarets-kontrakt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen