More

  Burnley jakter Millwall-stjerne

  En av forrige sesongs store spillere i The Championship er ønsket av Vincent Kompany.

  Zian Flemming trengte bare en sesong på nivå to før Premier League fort kan bli en realitet. 24-åringen som ble hentet til Millwall i fjor sommer leverte en fantastisk debutsesong med 15 scoringer fra sin midtbaneposisjon. Med sine fantastiske avslutningsegenskaper -og teknikk – spilte han seg inn i alle Millwalls hjerter samtidig som han ble et soleklart valg i våre utvalgte for sesongens lag 2022/22 i The Championship.

  Spilleren som ble hentet for bare 1.7 millioner pund fra Fortuna Sittard har fått økt markedsverdien sin kraftig de siste ti månedene og det ryktes at et bud på rundt 10-15 millioner pund må til for at The Lions ikke skal avslå nok et forsøk fra Burnley. Det vil i så fall bli ny salgsrekord i Millwall da den tidligere rekorden var George Saville sin overgang til Middlesbrough for 8 millioner pund i 2019.

  I følge engelske medier vil det komme flere bud på den høyt ønskede stjernen.

  Flere forsterkninger i Burnley

  Vincent Kompany har fra før hentet Jordan Beyer, Michael Obafemi og Dara O’Shea denne sommeren. Fjorårets lånespiller Nathan Tella er også ventet å komme inn portene på fast basis. I tillegg er tidligere Leyton Orient-keeper Lawrence Vigouroux på vei inn etter at han avslo et nytt kontraktstilbud med vinneren av League Two.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen