More

  Burnley, best i klassen

  Har du fortsatt ikke fått med deg spillerpresentasjonene som gjøres i Burnley? Vel, da har du mye godt i vente.

  Klubben har i skrivende stund bare spilt én ligakamp siden opprykket fra The Championship. Vincent Kompanys menn ble som forventet et nummer eller tre for små da de i sesongåpningen fikk besøk av regjerende mester Manchester City, før forrige helgs planlagte møte med Luton Town ble utsatt grunnet fortsatte byggearbeider på Kenilworth Road.

  Vincent Kompany, Burnley
  Burnley, Best I Klassen 2

  The Clarets er dermed under streken, og det er fortsatt lenge til vi vet om klubben har hva som skal til for å overleve i Premier League.

  Burnley, best i klassen

  Nyopprykkede Clarets kom til kort mot Manchester City, og vil garantert ikke vinne Premier League. Alle er imidlertid best i noe, og denne klubben er så definitivt best når det gjelder å presentere nye spillere. Hele 13 nye spillere har i sommer ankommet Turf Moor, og det er en begivenhet hver eneste gang. Og da uavhengig av spillerens kvalitet eller overgangssummen som er betalt.

  Løssluppen markedsavdeling

  Markedsavdelingen startet sine helt spesielle presentasjoner allerede i fjor sommer. Sean Dyche-æraen var over, og det samme var klubbens ensidige satsning på britiske spillere med fysikk og vilje som sin force. Klubben så mot Europa, og ved ansettelsen av belgiske Vincent Kompany åpnet man samtidig dørene til en helt ny spillestil, med spillere fra hele verden ansatt for både å skape resultater og underholdning. Klubbens sosiale medier-ansvarlige slapp seg også løs.

  Moroa begynte da Samuel Bastien ble hentet fra Standard Liege, i juli i fjor.

  Og det skulle snart enda mye bedre.

  Messi, Ronaldo, eller….Lyle Foster

  I januar ble Lyle Foster hentet fra Westerlo, og markedsavdelingen slo da skikkelig på stortromma.

  Berge og Bruun Larsen

  The Clarets har blitt internasjonale, og det er også ryddet plass til både norsk- og dansk innslag. Sander Berge ble i sommer hentet fra Sheffield United, og også da ble presentasjonen gjort med stil.

  Jacob Bruun Larsen er foreløpig bare på lån, men gis naturligvis en skikkelig velkomst uansett.

  Les også: Portsmouth-fan reddet kampen

  Hi Barbie, ehh Burnley

  Tirsdag var det tid for presentasjon av atter to nye spillere. Markedsavdelingen følger med i tiden, og Aaron Ramsey ble beæret med denne aktuelle presentasjonen:

  Ingen animasjon i klubbens presentasjon av seg selv på YouTube, men også der viser Lancashire-klubben klasse. Egen klasse.

  Alle bekreftede overganger i de fire øverste divisjonene finner du her, og denne oversikten oppdateres naturligvis daglig.

  The Clarets antas nå ferdighandlet for sommeren, og det er nå på gressteppet klubben nå må vise seg frem. Nest utfordring kommer lørdag, når Aston Villa besøker Turf Moor.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen