More

  Burnley – City 0-3: Haaland gjorde det igjen

  Det fantes tvilere til om Erling Braut Haaland kunne følge opp sin rekordfylte debutsesong i Premier League, spesielt etter en sesongoppkjøring og Community Shield-finale som så han gå målløs av banen i seks strake kamper. Han brukte tre minutter på å svare kritikerne.

  1-0-scoringen ble etterfulgt av en god Burnley-periode, men uten at hjemmelaget fikk uttelling. I stedet var det duket for nok en Haaland-scoring. På sesongens første kom avslutningen fra kloss hold etter innlegg fra Rodri.

  Haaland
  3 Minutter: Erling Braut Haaland Så Ingen Grunn Til Å Vente

  Kampens og sesongs andre fulltreffer kom etter en drøy halvtime. Julian Alvarez la ballen til Haaland, som fra elleve meter bråsnudde og dunket ballen via tverrligger og i mål, uten å i det hele tatt å ha sett i retning av Burnley-keeper Trafford før han fyrte av. Flott scoring og nordmannen hadde da tangert enda en rekord. Bare Didier Drogba har tidligere scoret to mål i påfølgende sesongåpninger.

  Likevel gikk Haaland tilsynelatende småskuffet i garderoben til pause, og han virker sågar også å få en aldri så liten skyllebøtte av Pep Guardiola med seg inn i garderoben.

  Haaland leverte, Berge debuterte

  Andreomgangen ble en aldri så liten nedtur. Burnley kunne ikke, mens City var godt fornøyd med tingenes tilstand. Etter snaue 80 minutter valgte Guardiola å ta Haaland av banen, snaue fem minutter etter at Rodri hadde gjort 3-0 for City.

  Det var uansett fortsatt én nordmann igjen på banen, da Sander Berge fikk sin debut fra start – bare tre dager etter å ha blitt hentet fra opprykkskollega Sheffield United. Asker-gutten var ikke veldig synlig, men det var da heller ingen andre Burnley-spillere i kveld. City ble et nummer for store, akkurat som da det i FA-cupens kvartfinale forrige sesong endte med 6-0-seier til City på samme arena.

  Strek i regningen

  Manchester City innfridde mot nyopprykkede Clarets, men skaden som så Kevin de Bruyne gå skadet av banen allerede etter bare 20 minutter var en strek i regningen. Belgieren har slitt med småskader i sesongoppkjøringen, og har fått smått med spilletid før han i kveld var med fra start. Det er kan hende en avgjørelse Guardiola angrer på nå.  

  Det endte 0-3, og kvelden ble ekstra tung for Burnleys Anass Zaroury. Innbytteren pådro seg i fjerde overtidsminutt rødt kort for stygg takling av Kyle Walker.

  Sesongen er endelig i gang, og det er ikke veldig lenge å vente på neste kamp. Lørdag 13.30 braker det løs igjen, når Martin Ødegaard leder Arsenal ut til kamp mot Nottingham Forest.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen