More

  Portsmouth-fan reddet kampen på Fratton Park

  Oppgjøret mellom Portsmouth og Cheltenham kunne fort blitt utsatt da skadene haglet hos dommer-teamet. Redningen kom fra tribunen.

  Oppgjøret på Fratton Park startet med Ben Toner som dommer, Daniel Flynn og Mark Derrien som linjedommere og Stephen Brown som fjerdedommer. To av disse skulle ikke holde kampen ut, noe som bøy på dramatikk i andreomgang.

  I pausen måtte en av linjedommerne – eller Assistentdommer som vi kaller det nå – av med skade. Brown tok over på linjen, men etter 57 minutter plukket dagens dommer Ben Toner ballen opp i armene og gikk i spillertunellen. Nok en assistentdommer hadde pådratt seg skade.

  Les også: Oppsummering av den fjerde runden i League One

  En reddende Portsmouth-fan

  På høyttaleranlegget kom det ett spørsmål til de 17 454 tilskuerne på Fratton Park

  Er det en kvalifisert dommer på tribunen i dag?, lød meldingen.

  Og ned trappene kom det en mann, klar for innsats. Den lokale dommeren Julian Browning fikk klarsignalet fra gjestene fra Cheltenham. Med innlånte gule fotballsko og dommerdrakt var han klar for å gå linjen etter ett opphold på over 20 minutter.

  Portsmouth-Fanen I Aksjon På Linjen.
  Alle Øyner Rettet Mot Den Ferske Assistentdommeren Få Minutter Etter Debuten.

  Stemningen steg i taket da han få sekunder etter oppstart vinket for korrekt innkast til hjemmelaget. Stoppet i spillet førte til hele 26 minutter med overtid før dagens noe svette dommer kunne blåse av oppgjøret som endte med 0-0 mellom Portsmouth og Cheltenham.

  Cheltenham-manager Wade Elliott var full av lovord om debutanten.

  – Jeg synes dagens innbytter-assistent var den beste vi noen gang har hatt. Jeg var litt skeptisk da han entret banen og gjorde en hilsen til Portsmouth-fansen, men han gjorde det veldig veldig bra, sa Elliott etter kampen.

  Det syntes kanskje de 17 453 tilskuerne som ble igjen på tribunen også. Om Browning hadde tatt noen øl før kamp vites ikke, men trolig ble det påspandert en runde i ettertid. Noe annet ville vært skuffende.

  Intervju med dagens debutant og sesongkortholder på Fratton Park kan du lese her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen