More

  Sander Berge: «Rett sted til rett tid»

  Burnley-manager Vincent Kompany har ikke ligget på latsiden siden det i mai ble feiret både opprykk og ligatittel. Syv spillere ble hentet inn, før Sander Berge i dag ble presentert som den åttende.

  -Han er en intelligent spiller, med en god pasningsfot og evnen til å gå på løp med ballen i bena. Han har også fysikken som trengs for å lykkes i Premier League, sa Kompany til engelsk presse etter å ha presentert sitt nyeste tilskudd til Clarets-stallen.

  Sander Berge
  Sander Berge

  Asker-gutten Sander Berge, som har 36 landskamper for Norge, ble tidenes dyreste Sheffield United-spiller da han i 2020 ble hentet fra Genk. På vei inn i siste kontraktsår var Blades-ledelsen villige til å selge, for å unngå at midtbanespilleren forsvant gratis neste sommer. En overgangssum pålydende 15 millioner pund gjør godt for en temmelig skrapet Sheffield United-konto, men klubben har nå i løpet av uker solgt to av sine aller viktigste spillere. Toppscorer Iliman Ndiaye ble som kjent solgt til Marseille for 20 millioner pund for bare noen dager siden.

  Les også_ alle bekreftede overganger – oppdateres daglig

  Berge ble i dag presentert for Clarets-fansen, og i kjent stil kjører klubben en fiffig videovariant – som de har gjort for flere nykommere denne sommeren.

  -Klubben har høye ambisjoner, en fantastisk manager og en spillestil som jeg liker. Det er flust med unge spillere fra store deler av verden, og jeg føler dette er rett klubb på rett tid for en 25-åring som fortsatt ønsker å utvikle seg, i verdens beste liga, sier Berge til klubbens hjemmesider.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen