More

  Bukkene bruser – igjen

  For første gang på 36 år må Derby County spille ball i tredjedivisjon, og de dårlige nyhetene stopper som kjent ikke der. Klubben har lenge stått på kanten av økonomisk stup, og før helgen valgte Wayne Rooney å takke for seg som manager.
  Sesongoppkjøringen er i gang, men i år som i fjor er det beskjedent oppmøte. Kun fem førstelagsspillere er under kontrakt, og av disse finnes verken keeper eller forsvarsspillere.
  I snart ett år har klubbens fans ventet på en reddende engel som kunne kjøpe klubben og sørge for stabilitet, og det var et tungt slag da amerikanske Chris Kirchner nylig trakk seg fra et mulig oppkjøp.
  Nå er det uansett håp om bedring. Den lokale forretningsmannen David Clowes har nå fått godkjent bud på Derby County, og spillerne på vei til sommerens første fellestrening kan straks se lysere på tilværelsen.
  53-årige Clowes og hans firma – Clowes Developments Ltd – har allerede kjøpt hjemmebanen Pride Park, og har også gitt klubben et lån som gjør at sesongforberedelsene kan gå sin gang.
  Nyheten om den lokale eiendomsmogulens fremstøt kom samtidig med nyheten om at Liam Rosenior er gitt rollen som midlertidig manager.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen