More

  Budkrig for Osimhen

  Paris Saint-Germain, Manchester United og Newcastle sies å stå fremst i køen for Napoli-angriper Victor Osimhen, mens Liverpools påståtte interesse for spissen må tas med en gedigen klype salt. PSG skal uansett ha fått avslag på gigabud, og det virker nå å gå mot budkrig om den 24-årige nigerianeren.

  Budkrig For Osimhen 1011962953 Scaled Victor Osimhen,Ryktebørsen
  Budkrig For Osimhen 5

  Harry Kane er en het potet i overgangsvinduet, som han alltid er på denne tiden av året. Kane er fortsatt av verdens desidert beste angripere, men den engelske landslagsspilleren fyller altså 30 år neste måned. Blir han værende i et stadig like underpresterende Tottenham, eller er nå tiden omsider kommet for klubbskifte som kan gi etterlengtede trofeer. Bayern München sies å være ivrige, men da ryker eventuelt muligheten til å utradere Alan Shearers scoringsrekord i Premier League. Kommer Manchester United tilbake på banen?

  Newcastle skal handle forsterkninger før Champions League-sesongen, og flust med spillere har blitt koblet med en overgang til St. James’ Park siden sesongen ble avsluttet. Sandro Tonali virker å kunne bli presentert denne uken, etter at overgangssum pålydende om lag £55 millioner skal være avtalt med Milan. Southamptons 20-årige høyreback Tino Livramento ryktes å kunne bli nestemann inn. Southamptons sies å ville selge om de får minst £15 millioner i overgangssum. Palace-forsvarer Marc Guehi og Fulhams venstreback Antonee Robinson skal også være på Eddie Howes ønskeliste.

  Budkrig For Osimhen Kyle Walker Victor Osimhen,Ryktebørsen
  Budkrig For Osimhen 6

  Premier Leagues raskeste spiller, Kyle Walker, skal ha stående tilbud fra både Bayern München og Manchester City.

  Kai Havertz, Declan Rice og Jurrien Timber virker alle å kunne bli Arsenal-spillere i sommer. Havertz blir trolig førstemann inn, mens man kan ende opp med å spare seg til fant i budgivningen for Rice. Manchester City virker nå akkurat like interessert som Gunners-ledelsen.

  To managere som var på ryktebørsen, er nå bekreftet. Roy Hodgson har takket ja til å ta nytt år som Palace-manager, mens tidligere Southampton-manager Ruben Selles har signert med League One-klubben Reading.

  Ruben Loftus-Cheek har rundet 100 ligakamper for Chelsea, men virker nå på vei til Milan. Chelsea er midt i enorm ryddeaksjon, og Kalidou Koulibaly, Mateo Kovacic, Kai Havertz, César Azpilicueta, Mason Mount, Hakim Ziyech, N’Golo Kante, Pierre-Emerick Aubameyang og Edouard Mendy er av spillerne som har forlatt, eller er i ferd med å forlate, Stamford Bridge. Nicolas Jackson og Christopher Nkunku har ankommet, mens flere er på vei.

  Budkrig For Osimhen S06 Harry Maguire Manchester United Og Roberto Firmino Liverpool Victor Osimhen,Ryktebørsen
  Budkrig For Osimhen 7

  Manchester United sies å kunne kvitte seg med hele 13 spillere i sommer. Jadon Sancho, Dean Henderson, Fred, Donny van de Beek, Anthony Martial og Harry Maguire skal alle være til salgs.

  Nyopprykkede Sheffield United skal være nær avtale med Everton-forsvarer Mason Holgate. The Blades har, som nevnt mandag, beskjedent budsjett – og Toffees-spilleren virker å ankomme Bramall Lane på lån.

  Arsenal og Liverpool skal begge være interessert i å hente den belgiske 19-åringen Romeo Lavia fra Championship-klubben Southampton.

  James Maddison, Leicester
  Budkrig For Osimhen 8

  Leicester sies å ville forlange £60 millioner for James Maddison, og Tottenham virker akkurat nå å være mest sannsynlige kjøper. Newcastle var også interessert, men har nå funnet seg annet alternativ i samme prisklasse.

  Franske Adrien Rabiot sto på ønskelista i Manchester United, men den 28-årige midtbanespilleren sies nå å ha kommet til enighet om ny Juventus-kontrakt. United kan da helt og holdent konsentrere seg om å betale hva Chelsea krever (alt for mye) for Mason Mount.

  Leipzig krever ubeskjedne 100 millioner euro for Joško Gvardiol. Manchester City står klare til å gjøre kroaten til verdens dyreste midtstopper.

  Ajax-spiller Mohammed Kudus står på ønslista i Brighton. The Seagulls har allerede solgt Alexis MacAllister til Liverpool, mens Moisés Caicedo virker å være på vei ut samme dør. Da trengs erstattere, og den 22-årige ghaneseren kan bli én av dem som ankommer Amex Stadium i sommer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen