More

  Brighton vs Chelsea – Kampanalyse, beste odds og tippetips

  I Premier League-duellen på The American Express Community Stadium på lørdag tar hjemmelaget Brighton imot Chelsea. Det endte uavgjort sist gang Brighton møtte Chelsea. Ingen av lagene ønsket å tape, og stillingen ble 1-1. Den beste oddsen på at det igjen blir uavgjort er 3.41 hos bookmakerne.

  Brighton vs Chelsea – Statistikk

  • Brighton har ikke tapt på 11 av de siste 13 hjemmekampene
  • Brighton har ikke vunnet på de siste 5 kampene
  • Brighton har sluppet inn i 6 av de siste 7 kampene
  • Brighton har tapt 3 av de siste 4 kampene
  • Chelsea har ikke tapt på de siste 8 kampene
  • Chelsea har scoret i 10 av de siste 12 kampene
  • Chelsea har ikke tapt på de siste 4 bortekampene
  • Chelsea har vunnet 5 av de siste 7 kampene
  • Chelsea har ikke sluppet inn i 5 av de siste 6 kampene

  Brighton vs Chelsea – Våre spådommer

  Brighton vs Chelsea – Kampanalyse

  Bare ett poeng forhindrer Brighton i å ha gått tomhendte igjennom deres seneste tre kamper. De fikk juling av Brentford i en kamp de tapte 0-2, før de sikret seg det ene poenget i en 0-0 kamp mot Nottingham F. Et nytt nederlag ventet i den siste oppgaven mot Manchester City, som vant 3-1.

  Chelsea ser virkelig solide ut for tiden etter å ha gått ubeseiret igjennom deres seneste tre kamper. De spilte først 0-0 mot Brentford. Etter det var de oppe imot Manchester United i en kamp, som endte 1-1. I den seneste kampen tok de tre poeng mot Salzburg, som ble beseiret med 2-1.

  Brighton vs Chelsea – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Brighton og Chelsea har delt poengene i deres tre siste oppgjør. Å tippe på uavgjort sist Brighton møtte Chelsea ville gitt god profitt. Lagene delte poengene i en 1-1 kamp, hvor ingen av lagene maktet å ta seieren. Chelsea synes å ha et godt tak på Brighton, som de har slått seks ganger på deres seneste 10 oppgjør. Bookmakerne har odds 2.62 på at Chelsea vinner igjen.

  Brighton vs Chelsea – Lagnyheter

  Brighton kan ha opptil fire spillere ute, når de på lørdag skal spille mot Chelsea.

  Levi Colwill, Joel Veltman, Kaoru Mitoma og Jakub Moder mangler i troppen på lørdag.

  Chelsea har også fire spillere på listen over skadde og fraværende spillere før deres neste kamp mot Brighton.

  Chelsea må klare seg ute Kalidou Koulibaly, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på The American Express Community Stadium.

  Brighton vs Chelsea – Lagoppstillinger

  Brighton vs Chelsea – Tippetips

  Det har ikke blitt noen vinner de tre siste gangene Brighton møtte Chelsea, ettersom begge kjenner hverandre godt og har en sterk forståelse av motstanderen. Uavgjort er uten tvil er nok en gang en fristende innsats.

  Der har blitt under 2.5 mål i fire av de siste 10 kampene mellom de to klubbene. Mens Brighton har et gjennomsnitt på 0.5 mål i disse oppgjørene, har Chelsea et snitt på 1.9 mål.

  I de siste 10 kampene mellom Brighton og Chelsea har begge lag scoret fem ganger. Beste odds på at begge lag scorer er 1.84.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen