More

  Blackpool måtte avkrefte ryktene

  Det ble nervøs stemning i badebyen Blackpool da meldingene om at deres hjemvendte manager var i ferd med å forlate dem før en ligakamp var spilt.

  Et turbulent år for Neil Crithcley kunne blitt enda mer turbulent om dagens sjokkerende nyheter skulle stemme. Flere medier meldte at Blackpool-manageren var på vei til Saudi-Arabia og en gjenforening med Steven Gerrard i Al Ettifaq med det som skulle være en ukeslønn på 400 000 pund i uka.

  Critchley forlot The Seasiders i juni 2022 for en assistentjobb under Gerrard i Aston Villa, men måtte forlate klubben sammen med den tidligere Liverpool-stjernen i november før han bare fikk tolv kamper som manager for QPR før sparken ventet der.

  I det som ble et lite vellykket år for både Crithcley og Blackpool – som rykket ned til League One – ble det klart at de igjen skulle samarbeide i den kommende sesongen.

  Blackpool måtte avkrefte

  Med et litt ruskete forhold til fansen på Bloomfield Road etter den skuffende avgangen i fjor måtte The Seasiders i dag raskt ut for å benekte ryktene.

  Dermed tyder det meste på at deres nyreturnerte manager ikke skal noen sted. For hadde han sviktet sine trofaste nok en gang – til fordel for skrekkelige Saudi-Arabia – ville deres forhold vært ødelagt for alltid.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen