More

  Bissouma til Tottenham

  Manchester City og Liverpool har gjort hvert sitt tunge kjøp, og utfordrerne må følge opp.
  Tottenham har allerede hentet sisteskansen Fraser Forster fra Southampton, og når tyder alt på at Brightons gode midtbanespiller Yves Bissouma blir nestemann inn dørene på Englands flotteste fotballstadion. Klubbene skal være enige om overgangssum pålydende 25 millioner pund, og midtbaneeleganten sies i skrivende stund å være på vei til obligatorisk legesjekk.
  Tottenham sies også å stå fremst i køen for Evertons brasilianske angriper Richarlison. Everton opplyses å kreve 50 millioner pund for 25-åringen.
  Apropos Everton; tidligere Chelsea- og Manchester United-boss Peter Kenyon sies å stå bak mulig oppkjøp av de blå fra Merseyside.
  Arsenal har kjøpt den 19-årige spissen Marquinhos fra Sao Paulo, og flere nye ansikter ventes inn i Gunners-stallen. Victor Osimhen, som forrige uke scoret 4 mål i 10-0-seier for Nigeria, er av dem øverst på ønskelista, men Napoli sies å allerede ha takket nei til et første bud fra Arsenal.
  Manchester City har allerede brukt atskillige pundmillioner på angrepsduoen Erling Braut Haaland og Julian Alvarez, men er alt annet enn ferdighandlet. En sentral midtbanespiller og en ny venstreback skal fortsatt inn. Kalvin Phillips og Marc Cucurella er førstevalgene. Samtidig virker spillere som Gabriel Jesus, Ilkay Gundogan og Raheem Sterling på vei ut.

  Nyrike Newcastle har planer om å styrke stallen betraktelig i sommer, men foreløpig har det vært forholdsvis stille fra St. James’ Park. Reims-angriper Hugo Ekitike virker å kunne bli Toon-spiller, men Sven Botman er plutselig mer usikker etter at Lille plutselig hevet prisforlangende fra 30 til 36 millioner pund.
  Danny Ings linkes til både Leeds og Manchester United, men Aston Villa varsler at de ikke har noen planer om å selge spissen.
  Den nyopprykkede duoen Fulham og Nottingham Forest meldes begge interesserte i Liverpool-backen Neco Williams. Den offensive venstrebacken gjorde utmerket låneopphold i Fulham forrige sesong.
  Swansea City, Middlesbrough, Preston og Queens Park Rangers meldes alle interesserte I lån av Tottenham-angriper Troy Parrott. 20-åringen har tidligere vært på lån i Millwall, MK Dons og Ipswich.
  Viktor Gyökeres, som scoret for Sverige mot Norge på Ullevaal, er ønsket av flere klubber. Svensken har vært en suksess i Coventry, og Middlesbrough er av klubbene som har forhørt seg.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen