More

  Billy Sharp, nordmann til WBA og annet snadder fra EFL

  Billy Sharp vender hjem og vi får et nytt norsk bekjentskap i den kommende sesongen av Championship. Det melder The Athletic nå i dag.

  West Bromwich Albion virker til å ha sikret seg den 25 år gamle forsvarsspilleren Torbjørn Heggem. Nordmannen som både kan spille venstreback og stopper ankommer klubben fra IF Brommapojkarna melder The Athletic.

  Heggem har vært linket til flere tyske klubber den senere tid, deriblant Paderborn, Darmstadt og nyopprykkede St. Pauli. Mannen fra Byåsen skrev proffkontrakt med Rosenborg i 2018, men etter flere utlån til Ranheim signerte han i 2021 for Sandnes Ulf før han signerte for Brommapojkarna i 2023 i forkant av deres retur til Allsvenskan. 18 måneder senere er neste steg The Championship.

  Les også: 30 juni – en slags deadline day

  En deilig retur for Billy Sharp

  Billy Sharp fortsetter sin farvel tour med en deilig retur til gamklubben Doncaster. Sharp, som har gjort stor suksess i blant annet Sheffield United to ganger, har tidligere spilt for Doncaster. Først på lån i 2009/10-sesongen før han gjorde overgangen permanent i 2010. Etter to sesonger med stor suksess gikk han videre til Southampton, med et lite låneopphold igjen for Doncaster i 2014.

  Ti år senere er han tilbake. Klar for å avslutte den lange karrieren på en av banene han hadde størst suksess. 38-åringen signerer en kontrakt ut sesongen for klubben han har over 100 kamper og 45 scoringer for. Sharp sin lange karriere teller totalt over 600 kamper, men det var først denne sesongen han spilte for en klubb uten å score et mål. Det var på det lille utlånet til Hull der han gikk målløs av banen i sine 13 kamper.

  Nå skal han derimot skyte Doncaster opp til League One. Grant McCann sitt mannskap kom fryktelig sterkt mot slutten og løftet seg fra bunnen av League Two til play off, bare for å se de tape semifinalen mot Crewe på straffesparkkonkurranse etter å ha gitt fra seg 2-0 ledelse fra første kamp.

  Smått og godt fra EFL

  Ozan Tufan Forlater The Championship
  Ozan Tufan Forlater The Championship

  Birmingham City ønsket å spille ligakampen mot Wrexham i USA, ble det meldt. Det er ingen røyk uten ild, men at dette var noe mer enn bare prat mellom to amerikanske eiere har vi vanskelig for å se. Dette må uansett aldri få skje. Sunderland har fått seg ny manager. Regis Le Bris. Franskmannen kommer fra trenerjobben i Lorient. Hull City mister stjernespiller Ozan Tufan. Han reiser videre til Trabzonspor denne sommeren. Coventry fortsetter med smarte signeringer og nå har de hentet Jack Rudoni fra Huddersfield. Stortalentet som tidligere spilte for Wimbledon har potensial til å bli en stor hit hos de lyseblå.

  Rob Edwards signerer ny kontrakt med Luton til glede for alle. Nå venter vi bare på at Burnley skal finne seg en erstatter. Ruud Van Nistelrooy blir det ikke. Han er ventet å bli en av Erik ten Hag sine assistenter kommende sesong.

  Rotherham har hentet sin niende spiller for sommeren. Nå er det Alex MacDonald som returnerer til sin gamle sjef, Steve Evans. Sjansen for opprykk fra League One er der uansett. Bristol Rovers har hentet Isaac Hutchinson fra Walsall. Han kom med på sesongens lag i League Two som vi kåret tidligere i sommer.

  Wrexham har ordnet seg keeper. Arthur Okonkwo som briljerte på utlån denne sesongen har nå signert en treårskontrakt med waliserne. Bolton har også hentet keeper og den godt omtalte Luke Southwood fra Cheltenham.

  Burtonog deres norske eierskap – fortsetter å bruke penger. Deres sjette signering for sommeren ble Julian Larsson. Fra før er blant annet Ben Whitfield hentet fra Barrow og Elliot Watt fra Salford hentet. Det satses.

  Newport må på managerjakt. De avsluttet samarbeidet med Graham Coughlan for noen dager siden. Sen avgjørelse da sesongen for lengst er ferdigspilt og den nye allerede er på trappene.

  Notts County satser på nytt denne sesongen og nå skal lukene skalkes. Det har resultert i at blant andre Alex Bass hentes inn som keeper. De har og hentet Jacob Bedeau som stopper for klubben samt Rod McDonald fra Harrogate.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen