More

  Bergs revansje

  At Patrick Berg er veldig, veldig god til å spille fotball har vært en dårlig skjult hemmeliget en stund nå. Han har allerede takket nei til utenlandske klubber, for å sørge for å være best mulig beredt når han en dag tar det store spranget ut i verden.
  Og speidende klubber på jakt etter en sentral midtbanespiller, satte nok en ekstra strek under Patrick Bergs kanonmatch mot Tyrkia i går. Undertegnede ga ham en beskjeden sekser på gårsdagens spillerbørs, men etter å ha sett kampen igjen tidligere i dag, innså jeg at er beint frem feil. Bodø/Glimt-spilleren var kampens gigant og Norges desidert beste. En åtter på karakterskalaen ville vært langt mer på sin plass, men det er ikke alltid man får med seg alle detaljene når man ser “live”.
  Patrick Berg trengte denne kampen. Og Norge trengte han. I 5-1-seieren mot Gibraltar måtte han ta til takke med en toer på vår børs, og det har vært et lite mysterium hvorfor han ikke har klart å gjenskape spillet for Bodø/Glimt med flagget brystet. I går spilte 23-åringen sin klart beste kamp for Norge, og det er et veldig godt tegn foran innspurten i VM-kvalifiseringen. 
  Maktdemonstrasjonen mot Tyrkia bør befeste Bergs plass på laget i de gjenstående kampene mot Montenegro, Latvia og Nederland – det hadde jeg ikke trodd jeg ville si etter oppgjøret mot Gibraltar. Ingenting er imidlertid bedre når våre beste spillere motbeviser bastante, nesevise meningsbærere (ja, jeg sikter til meg selv her nå), og viser hva de er i stand til. 
  Patrick Berg kommer til å avslutte 2021-sesongen som Bodø/Glimt-spiller, men når overgangsvinduet åpner igjen i januar, bør nok nordlendingenes regnskapsførere stå klare til å ta imot et anseelig antall millioner på konto.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen