More

  Benitez: -Vi hadde seks poeng ned til nedrykksstreken

  Benitez er trygg på at Everton ville beholdt plassen med ham som manager

  Rafael Benitez har levd lenge på “Mirakelet i Istanbul” tilbake i 2005. Spanjolen har faktisk ikke vunnet noe som helst som trener siden 2014, da han tok den italienske cupen med Napoli. Om man ikke regner med Newcastles opprykk fra the Championship i 2016/2017, vel og merke. 

  Det hindret imidlertid ikke Everton fra å hyre den gamle Liverpool-sjefen. Og da blåtrøyene vant fire av de seks første kampene forrige sesong, så det lovende ut. Èn seier på de 13 etterfølgende ble Benitez’ bane på Goodison Park. 

  62-åringen har ikke vært villig til å snakke nevneverdig om tiden som Everton-manager. Mandagens utgave av Corriere dello Sport inkluderer vel og merke et intervju med Rafael Benitez. På spørsmål om The Toffees’ høye herrer gjorde feil da de ga ham sparken, unngikk han temaet: 

  “Jeg ble forelagt et ambisiøst prosjekt, i en by hvor jeg lever med familien min. Jeg var trygg på at det ville gå bra og optimistisk. Kanskje den i overkant gode starten overskygget omgivelsene noe. 

  Med meg ved roret hadde klubben alltid minst seks poeng ned til nedrykksstreken, med to kamper mindre spilt enn lagene rundt. Da jeg forsvant kom fem forsterkninger inn. Heldigvis reddet Everton plassen. I dag, med ytterligere ni signeringer denne sommeren, er laget fullstendig forskjellig fra det jeg trente.”

  Everton ligger på en foreløpig 12. plass i Premier League. Benitez’ etterfølger, Frank Lampard, har fått skryt for prestasjonene, til tross for at klubben ikke ligger mer enn tre poeng over nevnte nedrykksstrek.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen