More

  2 x Sheffield forsterket seg i dag

  Både Sheffield United og Sheffield Wednesday skapte stor stemning i sine leire i dag. Etterlengtede signeringer tok turen til stålbyen.

  Det var surt for Sander Berge og co at klubbens toppscorer forsvant ut portene med under to uker igjen til seriestart. I dag fikk de et lite plaster på såret ved å signere forsvarsspilleren Auston Trusty på en 4-årsavtale med klubben. 24-åringen kommer fra Arsenal for en ikke prisgitt sum. Trusty var forrige sesong på utlån til Birmingham der han imponerte så stort at han ble kåret til sesongens spiller.

  Amerikaneren som fikk 48 kamper i Birmingham er The Blades fjerde signinger. Fra før har Anis Slimane, Yasser Larouci og Benie Traore tatt turen til Bramall Lane.

  Sheffield Wednesday hentet sent, men godt

  Bambo Diaby Klar For Sheffield Wednesday
  Bambo Diaby Klar For Sheffield Wednesday

  Borte ved Hillsborough har de ikke hatt den beste sommeren, men med bare 24 timer igjen til seriestart på deres herlige hjemmebane har det kommet inn to nye spillere det siste døgnet. Først ble forsvarsspilleren Bambo Diaby hentet fra Preston, før det i dag ble klart at Anthony Musaba kommer til klubben fra Monaco. Den 22 år gamle kantspilleren var akkurat det manager Xisco Munoz savnet i troppen.

  -Vi har ikke hatt nok kantspillere i troppen. Nå får vi en rask og god dribler som vil bli en kjempetilvekst for oss.

  Vår EFL-spesial er bare timer unna. Om du ikke allerede er abonnent bør du gjøre det nå. 150 sider med tabelltips, terminlister, transfers og spesialer fra Championship, League One og League Two ligger snart klar. Bli abonnent her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen